Цікава та корисна інформація

ТОП 5 цікавих фільмів, які змусять вас задуматись

Голлівуд вважається еталоном кінематографу. Однак, режисери інших країн все частіше дають про себе знати і доводять, що гідні стояти поряд з еталоном. Вони зосереджують свою увагу не лише на красивому зображенні, а й на глибокій суті сюжету.

Якщо вам здається, що всі хороші кінострічки ви вже бачили і кращих не буде, тоді обов’язково перегляньте список, який підготував для вас Deztop.

Мій пес Ідіот, 2019 Франція

В центрі сюжету доволі зрілий чоловік Анрі. Із своєю дружиною він уже понад 25 років пліч опліч йде по житті. Проте його кар’єра починає руйнуватись, стосунки з дружиною стають вже не такі теплі, а з дітьми вони геть не розуміють одне одного. Одного дня Анрі знаходить бездомного собаку і вирішує забрати його додому. Чоловік приводить нового друга в порядок і дає йому прізвисько Ідіот. І в цей момент навіть не підозрює, як сильно змінить його життя новий член сім’ї.

Віваріум, 2019 Ірландія

Кінострічка розповідає про юну пару Джемму і Тома, які планують придбати будинок. Вони звертаються за допомогою до агента з нерухомості Мартіна. Він розповідає їм про новий проект і пропонує його оглянути. Коли вони туди прибувають, пара стає дещо стурбована, адже містечко було пустим і відчуженим. Мартін вказує на будинок № 9 і таємничо зникає. Чоловік і жінка пробують знайти виїзд з дивного містечка, але губляться. В кінцевому результаті, в автомобілі закінчується паливо, і пара вирішує залишитися переночувати у будинку.

Любити не можна розлучитися, 2018 Аргентина

Фільм описує складну історію стосунків Маркоса і Ани. Здавалось, що їхні стосунки ідеальні, проте, коли їхній єдиний син Лучіано відправляється на навчання в іншу країну, все йде шкереберть. Вони усвідомлюють, що разом із від’їздом сина втратили точку дотику і вирішують пожити окремо. Спершу їм здається, що розлучення – це найкращий вихід з ситуації і починають насолоджуватись своїм безтурботним життям. Однак через декілька років починають задумуватись щодо правильності свого вибору і тепер їм доведеться поставити остаточну крапку у своїх стосунках.

Джентльмени, 2020 США

В центрі сюжету розумник Міккі, який вигадав нелегальну схему примноження статків, ще навчаючись в Оксфордському університеті. Одного разу він вирішує вигідно продати свій бізнес мільярдерам, проте на його шляху постають серйозні джентльмени. Без сутичок і стрілянини точно не обійдеться, але група джентельменів ще не знає, що з Міккі краще не зв’язуватись.

Платформа, 2019 Іспанія

Одного разу група людей опиняється в якійсь багатоповерховій підземної в’язниці. На кожному поверсі перебуває 2 ув’язнених, але скільки загалом поверхів – не знає ніхто. Однак відомо, що їх всіх пов’язує загальний колодязь, крізь який один раз на день спускається платформа з їжею. На ній знаходиться просто небачена кількість продуктів, проте чим нижче проживають ув’язнені, тим менша імовірність, щось отримати.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

Швидкий порятунок серця: Топ 5 способів знизити тиск

Подорожі

Карантин


Читайте також