Цікава та корисна інформація

ТОП 5 найцікавіших фільмів для приємного проведення вечора

Цікавий фільм – це не просто красива картинка, гарно одягнені герої та вишукані локації. Цікавий фільм – це гострий неповторний сюжет, гра і емоції. Наступна підбірка поєднує всі ці компоненти, а також дає можливість зануритись у певні періоди минулого і відчути себе частиною того чи іншого періоду.

Deztop зібрав для вас 5 божевільно красивих фільмів, які варті вашої уваги.

Офелія (Ophelia, 2018)

Фільм розповідає про дівчинку Офелію, яку королева Гертруда забирає в замок Ельсінор. Пізніше вона помічає прихильність юного принца Гамлета. Між ними спалахує пристрасний роман про який ніхто не здогадується. В цей час королівство переживає не найкращі часи. Коли батька Гамлета було вбито, хлопець жадає жорстокої помсти. Тепер Офелія повинна зробити вибір між щирою любов’ю та власним життям.

Кохання та дружба (Love & Friendship, 2016)

В центрі сюжету 35-річна Сьюзен, яка нещодавно стала вдовою. Тепер вона намагається знайти відраду та підтримку, а також міцне плече. Однак чоловіки не залишались надовго у її житті. Після продажу нерухомості покійного чоловіка, жінка подається у село до рідних чоловіка, які, на її думку, могли б допомогти.

Прощавай, моя королево (Les Adieux à la reine, 2012)

Фільм описує події 1789 року, під час зруйнування Бастилії та заснування Національної гвардії, початку кривавої революції та того періоду, коли слуги залишили свою Королеву, а зали вишуканого палацу були спустошені. Багато років по тому Агата Сідоні Лаборде згадує ці страшні події…

Портрет дівчини у вогні (Portrait de la jeune fille en feu, 2019)

Кінострічка повертає нас у 18 століття. Одного разу Елоїза замовляє весільний портрет у юної художниці Маріанни. Дівчина відповідально підійшла до своєї справи, тому цілими днями детально вивчає свою модель, а ночами переносить всі спостереження на полотно. Дівчата стають все ближчими з кожним днем і разом проводжають свободу Елоїзи перед заміжжям, адже майбутній шлюб не передбачає нічого доброго для дівчини.

Великі сподівання (Great Expectations, 2012)

В центрі сюжету юнак Піп, який втратив батьків в ранньому дитинстві. Його вихованням займалася сестра, яка ще теж глибоко в душі була дитиною. Життя хлопця не можна назвати захоплюючим, однак воно безповоротно змінюється, коли Піп випускає на свободу засудженого злочинця.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Топ 5 найбагатших країн на планеті

Подорожі

Карантин


Читайте також