Цікава та корисна інформація

Топ цікавих фільмів і мультфільмів про роботів, які сподобаються кожному

Сучасний світ технологій постійно розвивається, і практично кожен день створюються нові моделі роботів, які можуть стати в пригоді людям у повсякденному житті. Багато хто з нас навіть не уявляє, як можуть виглядати роботи, тому познайомитися з таким штучним інтелектом можна за допомогою кінофільмів і мультиків.

Культовий фільм Я робот

Сюжет фільму досить простий: йде розслідування справи, що пов’язана з розробниками роботів, однак людина, яка цим займається, ненавидить роботів, тому вони повстають, і виникає безліч конфліктних ситуацій. Картина відмінно підійде для любителів екшену, оскільки тут висвічується достатньо моментів зіткнень і боротьби.

Мультфільм Вал-І, який прикував до екранів тисячі дітей

Робот Вал – І створений для очищення Землі від відходів в далекому майбутньому. Він закохується в робота Єву і йде за нею в космічний простір. Пригоди, які з ними трапляються, впливають не тільки на його долю, а й на все людство.

Фантастичний бойовик Тихоокеанський рубіж

На боротьбу з чудовиськами, що вилазять з Тихого океану, відправляються величезні роботи, якими керують оператори за допомогою нейромережі. Сюжет фільму досить напружений, і в його основу лягає не тільки боротьба з монстрами, але і захопливі історії головних героїв.

Анімаційний мультфільм Супер шістка

Юний геній Хіро бере активну участь в боях роботів. У нього є старший брат Тадаші, який вчиться в університеті, і працює над створенням нового робота. Він показує хлопчикові власну лабораторію та революційну розробку — робота-лікаря.

Британський науково-фантастичний фільм Ex Machina

Програміст Калеб проводить час в будиночку в горах. Йому доводиться взяти участь в експерименті з першим у світі штучним інтелектом. Робот, з яким працює головний герой, виглядає майже як людина, і багато знає про людей …

Можна поділитись з друзями:


Читайте також