Цікава та корисна інформація

Цікаві фільми для перегляду про веганство, які назавжди змінять світогляд людини

Добірка фільмів на тему веганства буде корисною кожній людині, яка прагне дізнатися про рослинне харчування й цікавиться таким напрямком, як харчова промисловість. Можливо, саме ви не захочете стати справжнім веганом, однак після того, як ви переглянете картини, то зрозумієте, що багато людей перейшли на такий раціон харчування свідомо, а не просто віддали данину сучасній моді.

Корпорація Їжа, США

Картина розповідає про те, що більшість методів промислового виробництва часто є нелюдськими, або шкодять економіці та екології. Це досить скандальний фільм, який демонструє таємницю сучасної харчової промисловості.

План їжа, Великобританія

Найбільш коректний і популярний фільм з даної вибірки. Тут не зустрінеш гучних звинувачень або страшних кадрів з тваринами. У цій картині, швидше, йде концентрація на веганське харчування, чистоту планети та на здоров’я людей.

Земляни

Фільм Земляни був відзначений престижними нагородами, тому його варто подивитися кожній людині. У ньому показуються проблеми експлуатації тварин, підіймається тема расизму і сексизму, а також дискримінації й прав тварин.

Змінюючи гру

Революційна стрічка руйнує міфи навколо білків і м’яса, а також перед силою в професійному спорті. У продюсуванні цього кіно брали участь такі відомі особистості, як Арнольд Шварценеггер, Джеймс Кемерон і Джекі Чан.

Вилки замість ножів, США, 2011

Фільм Forks over Knives розкриває тему більшості дегенеративних захворювань, які можна контролювати шляхом відмови від тваринних продуктів і продуктів їх перероблення. Згідно з дослідженнями вчених популярність оброблених харчових продуктів призводить лише до епідемічних показників ожиріння, діабету та інших захворювань.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Сховайте це негайно — Топ 5 немодних джинсів 2021

Подорожі

Карантин


Читайте також