Цікава та корисна інформація

ТОП 5 фільмів, які навчать вас ніколи не опускати рук

Якщо ви втратили всі надії на світле майбутнє і не знаєте куди звернутись за підтримкою, неодмінно перегляньте наступні фільми. Вони покажуть вам, що не все так погано, як здається з першого погляду і навчать вас мислити позитивніше та збирати всі свої сили в кулак у скрутні хвилини.

Deztop бажає вам приємного перегляду і нагадує, що безвихідних ситуацій не буває.

127 годин (США, 2010)

Фільм оповідає реальну історію альпініста Арона Ралстона. Одного разу він вирішив покататись на велосипеді американськими каньйонами і неочікувано потрапляє у безвихідну ситуацію: він падає, а його рука застрягає між камінням, яке просто нереально зрушити з місця. У такому положенні чоловік проводить 127 годин, та, коли закінчилась вода і несила було терпіти голод, він самостійно ампутує собі руку заради життя.

Вигнанець (США, 2000)

Одного разу інспектор служби доставки Чак Нолад потрапляє в авіакатастрофу. На щастя, йому вдається вижити, однак він опиняється на безлюдному острові в Тихому океані. 4 роки він переосмислює сенс життя, проходить різні випробування та бореться з психологічними проблемами, що виникли за довгий період самотності. В кінці-кінців він вирішує збудувати пліт та спробувати повернутись додому.

Життя Пі (США, 2012)

В центрі сюжету історія хлопчика на ім’я Пі. Одного разу, його батько вирішує покинути Індію. Зібравши родину, та нажите майно вони вирушають до Канади. Після 4 днів подорожі човен потрапляє у шторм і лише один Пі зміг вижити. Однак на кораблі ще залишились тварини, яких везли на продаж: гієна, зебра, орангутанг та тигр. Тварини починають боротьбу за виживання, після якої на човні залишаються двоє: Пі та тигр. Врешті судно припливає до берегів Мексики, де тигр тікає, а бідолаху Пі знаходять місцеві жителі.

Достукатися до небес (Німеччина, 1997)

Долі двох абсолютно різних юнаків — Мартіна Бреста і Руді Вурліцера перетинаються в клініці, де лікують пацієнтів з раковими захворюваннями. Там їм сповіщають, що жити залишилось всього лиш декілька днів. Після пляшки текіли вони починають розмірковувати про смерть та сенс життя, діляться мріями та невиконаними планами. Вході розмови Руді зізнається, що його найбільша мрія – побачити океан. Тоді Мартін вирішує будь-якою ціною здійснити останнє бажання нового друга.

У гонитві за щастям (США, 2006)

Фільм описує сумну долю біржового брокера та батька-одинака Кріса Гарднера. Він виховує 5-річного сина та докладає всіх зусиль, аби забезпечити йому безтурботне життя. Однак кар’єра його руйнується, він не спроможний оплачувати оренду квартири і їх виселяють. Кріс не опускає рук і знає, що мусить зробити все можливе заради сина.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Топ 5 хитрих правил фарбування хною

Подорожі

Карантин


Читайте також