Цікава та корисна інформація

Добірка книг із психології, яку варто почитати кожному

Книги з психології допомагають навчитися розуміти навколишніх і розібратися в мотивах власних вчинків. Вивчаючи психологію, можна зрозуміти, як працює мозок, звички та підсвідомість, а також навчитися будувати відносини, ставити цілі та боротися зі шкідливими звичками. А якщо зупинити свій вибір на психології з хорошою дослідницькою базою, то можна зрозуміти, що така література може бути вкрай практичною і корисною. Пропонована література допоможе розвинути силу волі й розповість, де взяти сили для успіху в справах і особистому житті, а також навчить із задоволенням жити й проаналізує звички нормальних людей і силу підсвідомості.

Психологія — це просто, Чак Фолкен

Проста книга, яка допоможе кожному розібратися в собі, зрозуміти рідних і близьких, і налагодити гармонію з самим собою. Розуміючи певні моменти своїх вчинків і вирішуючи свої проблеми, життя набуває нових і інших фарб, стає повним, спокійним і здоровим.

Ерік Берн, Ігри, в які грають люди. Люди, які грають в ігри

Дане видання вважається унікальним, і входить в серію кращих психологічних книг, які дають можливість змінити життя. Автор книги намагається донести читачеві, що психологія людини — це гра, де кожен має і грає свою конкретну роль. Це може бути роль, дорослого, дитини або батька, а аналіз або модель поведінки людини розглядається в індивідуальному порядку або в групі.

Зціли себе сам, Луїза Хей

У цій книзі йдеться про те, що кожен повинен брати на себе відповідальність. Як відомо, людина сама формує у своєму організмі хвороби й патології, тому і досягти зцілення можливо лише самостійними зусиллями. Книга підкаже, як рухатися вперед і навчитися правильно реагувати та відповідати на події, що відбуваються.

Хочу і буду, Михайло Лабковский

Сучасний популярний психолог впевнений, що людина може і має право бути щасливою і робити саме те, що вона хоче. Книга допомагає зрозуміти себе і знайти довгоочікувану гармонію, і навчитися радіти життю. Підхід Лабковського в усьому — це конкретика. Його поради й заяви радикальні та правильні, чіткі й сформульовані.

Пол Екман, Психологія брехні

Книга є вельми своєрідною за своєю тематикою. У ній на суворій науковій основі розглядається поведінка людини в ситуаціях, коли вона прагне і намагається обдурити іншу людину.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Армії утримуються для захисту існуючої системи, а не людей. В майбутньому розумне людство не допустить війни”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

В середньому людина під час сну з’їдає 70 комах і 10 павуків

Подорожі

Карантин


Читайте також