Цікава та корисна інформація

Топ 10 унікальних за дизайном мобільних телефонів

У час стрімкого технічного прогресу та змін у технологіях важливу нішу посідають мобільні телефони. Серед різноманіття є такі, що відзначаються незвичайним дизайном, компактністю та особливими технічними характеристиками. Це і відрізняє їх від інших телефонів.

“Deztop” пропонує розглянути десятку цікавих та унікальних мобільних телефонів.

10 місце. Sharp Touch Wood SH-08C

Країна-виробник цього телефону ‒ Японія. Його основна частина виконана із деревини кипарису і випущено всього 15 000 екземплярів. Телефон, якому вже понад 10 років, мав діагональ екрану у 3,4″ з роздільною здатністю 854х480 та 5-ти мегапіксельну камеру із автофокусуванням і спалахом.

9 місце. Samsung SGH-E910 Serene (Bang & Olufsen)

Іміджева модель телефону нагадує жіноче люстерко з механізмом автоматичного відкривання. Для цієї моделі було властиве автоповертання зображення на екрані навиворіт і цікавий дизайн із круглим клавіатурним блоком.

8 місце. Nokia 7600

Свого часу фінський флагман Nokia не соромився експериментувати із форм-факторами та дизайном мобільних телефонів. І ця модель не є винятком. Nokia 7600 виконана у нестандартній формі, що нагадує листок із дерева. Сама ж форма — асиметрична, із кольоровим дисплеєм і боковими клавішами. Для 2003 року телефон мав непоганий “фарш”: VGA-камеру, Bluetooth та MP3-плеєр.

7 місце. CEC F88 Wrist Watch (Telson TWC 1150)

Телефон-браслет-годинник ‒ так можна охарактеризувати цей мобільний телефон. Один із перших “розумних” годинників, виробником якого є Індія, нагадує пристрій із фантастичних фільмів. Його насправді потрібно носити на руці. Він складається із широкого ремінця із цифровими клавішами, кольорового екрану та навігаційного блоку, до якого можна під’єднувати гарнітуру та зовнішню камеру. Власник цього ґаджета виглядатиме “агентом “007”.

6 місце. Haier Pen Phone P7

Ще одна, достатньо рідкісна модель телефону, що своїм виглядом нагадує щось середнє між ручкою та термометром. Довжина його ‒ 15 см, товщина ‒ 2,5 см, а вага ‒ усього 65 г. У такий компактний корпус помістився LCD-дисплей, фотокамера на 0,3 мегапікселі та цифровий диктофон із можливістю запису до 90 хвилин.

5 місце. Motorola AURA

Чудовий іміджевий телефон, анонс якого відбувся ще у далекому 2008 році. Ця модель створює неймовірні враження навіть за короткий час користування. Переваги ‒ неймовірний дизайн, чудова якість складання, дорогі матеріали корпусу та неординарний якісний круглий екран.

4 місце. Nokia 888

Унікальність цієї моделі мобільного телефону в тому, що він неймовірно гнучкий. Тонкий корпус товщиною всього 5 мм дає змогу згинати екран у різних напрямках і носити його, як браслет. Джерелами живлення девайсу є рідкі акумулятори (!).

3 місце. NEC Casio DoCoMo Medias W N-05E

Смартфон має товщину 13 мм, але це у складеному вигляді (!). Коли його розкрити, то можна побачити два великих сенсорних екрани, з’єднаних між собою шарніром, що дає змогу переглядати різні відео двом людям одночасно. Використовує багатозадачний режим.

2 місце. Buddha Phone

Мобільний та екзотичний телефон, виконаний у вигляді квітки лотоса, корпус покритий чистим золотом. Він вийшов у світ в 2009 році обмеженою кількістю екземплярів за ціною майже $2000. Свого часу “новинка” мала великий сенсорний екран, цифрову фотокамеру та слот для карт пам’яті microSD.

1 місце. GOLDVISH Revolution

Унікальний телефон класу “люкс” можна вважати витвором мистецтва. Його вперше продемонстрували на міжнародній виставці годинників та ювелірних виробів BASEL WORLD 2009 у Швейцарії. Цей найдорожчий у світі мобільний телефон вартістю $500 000 випущений лімітованою серією всього 9 (!) екземплярів. Він покритий золотом 585 проби, інкрустований каменями цирконію (не стразами) та механічним швейцарським годинником з автоматичним заведенням.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

American Airlines примудрилися заощадити 40 тис. доларів, кладучи на одну оливку менше в салат пасажирам, що літають першим класом.

Подорожі

Карантин


Читайте також