Цікава та корисна інформація

ТОП 5 книг про буддизм

  • Тендзин Вангял Рінпоче «Тібетська йога сну та сновидінь». В даній книзі розгортається тема усвідомлених сновидінь. Через інструкції та поради тібетського учителя, можна зрозуміти природу реальності «у сні» та «на яву». А також на вищих рівня практики – пізнати природу проміжних станів «бордо» між сном і бадьорістю, життя та смертю.
  • Калу Рінпоче «Природа розуму».  Калу Рінпоче – учитель тібетського буддизму Алмазного шляху (Ваджраяна) пояснює природу розуму через усвідомлення, яке веде до просвітлення. В даній книзі  детально висвітлюється ціль буддійського шляху та його досягнення через практичні рекомендації. 
  • Тінглей Геше Джампа «Шаматха і махамудра». Дана книга буде корисною для тих хто тільки знайомиться з буддизмом. Через систему медитативних практик тибетської традиції можна добитись душевного спокою та умиротворення.  Майстер традиції дає практичні рекомендації та вправи для розвитку навиків медитативних технік. Даний текст супроводжуєтся повчальними історіями та настановами з життя Будди.
  • Сантє Кхадро «Як медитувати». Автор дає практичні рекомендації як правильно медитувати. Адже через медитацію ми можемо бути щасливими, навчитися жити усвідомленим життям, без тривог, гніву та страху. Завдяки медитації яку пропонує відомий майстер тибетського буддизму ми зможемо зрозуміти природу речей, бачити світ таким яким він є дійсно, та у результаті досягнути просвітлення. 
  • Бханте Нарада «Монологи і діалоги».  Через практичні рекомендації монаха Бханте Наради можна досягнути стану Потоку і Джан. Праця написана у лаконічній і простій формі, яка буде корисною для осіб які працюють над розвитком своєї свідомості. Якщо вам цікаво «що стоїть» за творчістю Віктора Пелєвіна, ця книжка для вас.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Топ 5 хитрих правил фарбування хною

Подорожі

Карантин


Читайте також