Цікава та корисна інформація

6 смачних і корисних сніданків для схуднення

«Сніданок – найважливіша страва дня». Це правда, сніданок необхідний! Я знаю, що спокуса пропустити сніданок, думаючи, що це допоможе схуднути  ̶  непереборна. Однак найголовніше, що ви можете зробити, щоб налаштувати себе на успішний день, – це почати його зі смачного і ситного сніданку. Я також знаю, що у деяких із нас може зовсім не бути часу для приготування сніданку. Тому я спробую поєднати корисне з приємним та запропоную вам швидкі сніданки, що не вплинуть на ваші форми.  

1. Вівсянка за ніч

Ви вже знаєте все про силу вівса, але іноді зайві зусилля кип’ятіння води та варіння зранку просто здаються не привабливими. Ось вам рішення: підготуйте 5 баночок – на кожен день тижня. Додайте ягоди чи фрукти, можуть бути заморожені, вівсяні пластівці, декілька ложок, та йогурт. Тримайте суміш у холодильнику, та що ранку у вас буде смачний та корисний сніданок.

2. «Піратське око» у болгарському перці

Але можете назвати його, як вам заманеться. Підсмажте яйце у кружечку болгарського перцю і повірте, це додасть смачну нотку до звичної страви.

3. Тост з авокадо

Це швидко, легко, смачно і корисно. Звичайно, хто б не хотів підсмаженого тосту з  одним з най поживніших фруктів на планеті. Його можна порізати скибочками, пом’яти виделкою і додати спеції, томати, сир, а також багато чого іншого.

4. Смузі у пакеті

Що може бути простішими? Хіба підготувати пакетики для них. Це надзвичайно просто, кидаєте все у блендер, натискаєте кнопку, та бум! Їжа, наповнена поживними речовинами, щоб живити вас протягом дня! Отже, пофасуйте по невеликих торбинках суміші фруктів,овочів та трав на смій смак,  та заморозьте їх. Кожного ранку, коли ви не знатимете, що приготувати вони стануть у нагоді.

5. Бананові млинці

О, значить, ви не думали, що млинці увійдуть у цей список так? Сюрприз! Ці смачні млинці дуже легко збивати. А на додаток, вам потрібні лише два інгредієнти: банан і яйце. Можна навіть знайти веганські рецепти. Хоча вони можуть бути трохи щільнішими, ніж ваші традиційні млинці, вони вас не підведуть!

6. Желе

Так, желе може стати цілком прийнятним сніданком! Вірите ви чи ні, желатин сам по собі може бути дуже корисним для вас, звісно,все залежить від джерела. Желатин – це фактично желатинізована версія колагену! Так, ви правильно почули! Колаген – це насправді білок (як і желатин), який забезпечує еластичність шкірі! Не секрет, що колаген – одна з найпотужніших омолоджуючих сироваток. Ось чому ви знаходите колаген в шампунях, кондиціонерах, сироватках для росту нігтів і зволожуючих кремах.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Топ 5 головних правил вирощування кімнатної троянди

Подорожі

Карантин


Читайте також