Цікава та корисна інформація

5 продуктів, корисних для зору — меню для підвищення зору

Більшість з нас не можуть собі уявити, наскільки може бути складним життя при поганому зорі. Багато хто працює за комп’ютером, перевтомлюється, має шкідливі звички або неправильно харчується, — і все це не кращим чином впливає на наші очі й погіршує зір. Підтримати здоров’я очей можна за допомогою спеціальних тренувань, режиму дня і дієти. Пропоновані продукти допоможуть поліпшити зір, і ви зможете відчути захоплені погляди протилежної статі навіть спиною.

Найкорисніший продукт для зору — морквина

Всі люблять цей овоч, хоча б через красивий оранжевий колір. А ще він багатий багатьма вітамінами, які є дуже корисними для очей. Саме тому, коли ми їмо систематично морквяні салати або інші страви з моркви, можна завжди підтримувати гостроту зору. Як відомо, морква засвоюється організмом тільки з жирами, тому її можна заправити сметаною або вершками, що тільки поліпшить смакові якості дуже корисного і вітамінного салату.

Шпинат-продукт, корисний для очей і зору

Шпинат багатий лютеїном, який допомагає боротися з катарактою. Тому, якщо у вас виникли проблеми із зором, то потрібно почати харчуватися даним продуктом, що знизить ризики виникнення хвороб очей.

Ніжний сир для поліпшення зору

Даний молочний продукт містить вітамін В2, який стимулює і підтримує в нормі обмін речовин в кришталику і рогівці. При цьому вітамін В12, що теж входить до складу, покращує кровопостачання очних яблук.

Смачні цитрусові для очей

Любителям лимонів, апельсинів і грейпфрутів пощастило, адже ці цитрусові допомагають протистояти запальним і віковим захворюванням очей, і зміцнюють очні капіляри. Якщо у вас раптом алергія на цитрусові, то просто їх замініть на інші фрукти оранжевого або зеленого кольору.

Корисні яйця

Не всі знають, що вживання яєць підвищує зір, адже в жовтках є багато сірки та лютеїну.

Можна поділитись з друзями:


Читайте також