Цікава та корисна інформація

Топ 5 найцікавіших фактів про диких тварин

Прекрасні дикі тварини населяють ліси й степи, болота і пустелі, і чим більше людина дізнається цікавих фактів з життя диких тварин, тим більше вона захоплюється мудрістю природи, а також дивовижністю та різноманітністю планети. Інформація про диких тварин в природі часом може повністю перевернути уявлення людей про незвичайних представників дикої фауни. Пропоновані факти про диких тварин відкривають унікальні особливості маловивчених організмів, і пролиють світло на нові сторони життя відомим всім ще з дитинства тварин. Зібраний в даній збірці матеріал повідає багато унікального і цікавого …

Факт перший: Найбільша і найкрасивіша білка у світі

Ратуфа — це велика великохвоста білка, яка живе в Індокитаї, Індії, в Непалі й Індостані. Довжина цієї гігантської тварини становить близько пів метра і стільки ж має довжина хвоста. При цьому за допомогою своїх хвостів такого виду білочки спілкуються між собою. Вага ратуфи — три кілограми, проте це не заважає їй рухатися граціозно і спритно. Стрибок білки може досягати майже шість метрів, тобто, вона може зістрибнути з великої висоти та не розбитися.

Факт другий: у дельфінів є імена

Вчені довели, що кожне маленьке дельфінятко отримує при народженні окреме ім’я. Був записаний свист-сигнал, що означає конкретне ім’я, і ​​на нього відгукувався один і той же дельфін.

Факт третій: незвичайний лелека китоглав

Це унікальний птах, яка харчується не тільки рибою і зміями, але і черепахами та навіть невеликими крокодилами …

Факт четвертий: милі видри

Видри живуть все життя однією парою. Дітей своїх, які виросли, вони не виганяють з дому, а чекають, поки вони підуть самі. У разі, якщо у дітей сімейне життя не склалося, то батьки із задоволенням візьмуть їх назад додому.

Факт п’ятий: дивовижні шимпанзе

Такого виду мавпи спеціально добувають пальмове вино, щоб напитися …

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Армії утримуються для захисту існуючої системи, а не людей. В майбутньому розумне людство не допустить війни”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Щоб виробити 1 кг меду, бджолам потрібно зібрати нектар з 4 млн квіток

Подорожі

Карантин


Читайте також