Цікава та корисна інформація

5 ідей, щоб урізноманітнити пусті стіни

Особливого шарму будинку додають особисті речі та власна праця, вкладена у його створення. Фотографії, малюнки, власноруч змайстровані полиці – все, що робить будинок ВАШИМ, особливим, теплим і затишним. З допомогою маленьких деталей ви можете створити власний світ та підкреслити індивідуальність вашого будинку.

Deztop знайшов 5 найцікавіших ідей, щоб оживати холодні стіни квартири.

Відбитки на полотні

Варіантів виконання безліч – дайте волю своїй фантазії. Це може бути безладне виконання частинами тіла та яскравими фарбами, або ж наповнена глибоким сенсом картина. В будь-якому випадку, ви можете залучити діток до спільної справи, гарно повеселитись та залишити частинку себе та своїх емоцій на стіні.

Композиція з ниток

Це може бути також абсолютно довільна композиція – тварини, люди, карта світу чи просто безладно переплетені кольорові нитки. Цей витвір унікальний тим, що не потребує особливих навичок малювання чи знання тонкощів процесу. Просто візьміть дошку, забийте кілька цвяхів та мотайте нитку допоки та не закінчиться.

Композиція з винних пробок

wine cork crafts

Б’юсь об заклад, що ви просто викидаєте пробки, коли спустошуєте пляшку вина. Рекомендую якийсь час складати їх в одне місце, і тоді ви зможете дати їм друге життя. З винних пробок можна створити не лише красиву картинку, але й практичний елемент декору. Декілька варіантів ви бачите на малюнку, але знову ж таки – все в вашій голові. Закрийте очі і творіть, що душа забажає.

Абстракція

Унікальність творіння в тому, що ви можете зробити все, що завгодно і трактувати по-своєму і це буде безумовно правильно і красиво. Якщо маєте якісь творчі здібності, створіть картину з підручних засобів або композицію з багатьох маленьких картинок. Якщо ж доля не наділила вас особливим художнім талантом, ви можете банально взяти відро фарби та хлюпнути на стіну. Не забудьте попередньо застелити все клейонкою, аби не вимазати.

Циферблат з фотографій

Чудова альтернатива звичайному банальному годиннику. Якщо у вас немає можливості купити готову рамку з циферблатом, ви можете вийняти його зі старого годинника. Або ж розмістити фото у довільному порядку навколо звичайного годинника, до якого також можна вчепити додаткові довгі стрілки.

Можна поділитись з друзями:


Читайте також