Цікава та корисна інформація

5 застарілих трендів в інтер’єрі, з якими давно час попрощатись

Затіявши ремонт, ми намагаємось наздогнати наймодніші тренди та помістити їх в одному приміщенні. Однак, часто буває важко розлучитись зі старими улюбленими шпалерами чи паркетом, з якими ви живете вже багато багато років. А модні журнали твердять, що елементи ретро додають особливої атмосфери вашій оселі. Проте є предмети, які однозначно слід назавжди винести з вашої квартири.

Deztop дізнався, які старомодні штучки все ще зберігаються у будинках тисяч людей та ділиться з вами, аби ви не допускали таких помилок.

Металеві поверхні

Цей тренд з’явився ще в 90-і роки минулого століття. Його започаткування пояснювалось бажанням мільйонів мати вдома кухню, як у професійних ресторанах, де використовувались металеві поверхні та прибори. На жаль чи на щастя, сьогодні цей стиль втратив популярність. Експерти рекомендують звернути увагу на більш м’які матеріали та відтінки.

Паркет ялиночкою

Здається, тут і пояснювати нічого не треба. Безумовно, дерево – хороше покриття для підлоги, а варіанти його розкладки просто вражають. Багатьом найлегше просто вибрати всім відомий візерунок ялиночкою. Така розкладка відразу робить обстановку старомодною. Краще просто скористатись звичайною прямолінійною розкладкою, яка до того ж видовжить вашу кімнату.

Кухня у сільському стилі

Цей стиль набув своєї популярності одночасно із стилем, який ми згадували у пункті 1. Однак, міських умовах він виглядає геть недоречно. Експерти радять відмовитися від сільського стилю в місті і натомість обрати еко-стиль: зелені відтінки і спокійні натуральні матеріали.

Цегляний лофт

Дизайнери надихалися підвальними приміщеннями, старими фабриками з грубою цеглою та елементами недбалості. Спершу цією ідеєю скористались кафе і ресторани. Згодом і відвідувачі цих ресторанів у власних будинках. Однак, як і будь що, популярний стиль втратив свою актуальність. Його змінив еко-стиль з натуральними відтінками і дерев’яними структурами.

Вишневі дерев’яні меблі

Таке темно-червоне дерево користується попитом у споживачів, особливо у дизайні інтер’єру кухні. Проте зверніть увагу на те, що вони роблять простір дещо громіздким і візуально старомодним. Тож краще оберіть світлішу деревину, які надасть інтер’єру свіжий і сучасний вигляд.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Топ 5 найбагатших країн на планеті

Подорожі

Карантин


Читайте також