Цікава та корисна інформація

ТОП 5 бюджетних країн для відпочинку

Хочете круто відпочити, пізнати світ та познайомитись з іншими культурами, але не маєте на це грошей? Не проблема! На кожен гаманець знайдеться пропозиція. Сьогодні ми хочемо розглянути 5 країн, де ви зможете дешево відпочити, проте отримати море емоцій.

Deztop дослідив безліч сайтів та відгуків досвідчених подорожуючих, та визначив, де ви зможете відпочити за копійки.

Сербія

Сербія – країна неймовірної краси і мальовничих ландшафтів, яку несправедливо недооцінюють туристи. Перше, що вам слід неодмінно відвідати – це столицю. В Белграді ви зможете побачити Белградську фортецю та набережну Дунаю. Не оминайте мальовниче село Дрвенград. І найголовніше, що треба зробити у Сербії – це оглянути Національний природний парк Фрушка-Гора з висоти пташиного польоту.

Грузія

Грузія – гаряча країна. Багата кухня, солодке вино та грузинський темперамент – те, що так манить туристів з усього світу. Те, що вам обов’язково необхідно зробити в Грузії – це скуштувати грузинську кухню: хачапурі, хінкалі і звичайно вино. Грузинське застілля – це як окремий вид визначних місць країни. Після нього ви ніколи не захочете покидати Грузію.

Казахстан

Казахстан – не дуже популярне серед туристів місце. І дарма! Якщо ви хочете відірватись подалі від цивілізації обов’язково відвідайте східну частину Казахстану. Там ви зможете насолодитися незайманою природою, неймовірними гірськими пейзажами, та прозоро-чистими озерами. Якщо ж ви прихильник активного відпочинку, завітайте в Караганду. Місто славиться щоденними концертами та театрами.

Індія

Індія – країна неймовірної архітектури. Щоб заглянути в саме серце Індії прямуйте у містечко Варнанасі. Це святиня для кожного індуса, місто паломництва та релігії. Якщо ж ви не хочете вештатися вулицями з натовпами туристів, відправляйтесь до озера Пангонг Тсо. Це озеро неймовірної краси та вражаючих масштабів, від якого просто захоплює дух.

Туніс

Туніс славиться своїми пляжами. Що може бути кращим, ніж білесенький пісок та голубе море? Мабуть нічого. Але головним є те, що кожен може вибрати пляж за своїми уподобаннями. Наприклад, якщо ви любите галасливі вечірки, відвідайте пляж Суса. Якщо ж хочете спокійно позагоряти, прямуйте на пляжі Хаммамета.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Оси за смаком нагадують кедрові горішки, черв’яки – підсмажений бекон, а жуки – яблуко.

Подорожі

Карантин


Читайте також