Цікава та корисна інформація

П’ять дотепних способів як зробити бюджетну кухню цікавою

Звичайно, можна нарахувати безліч порад, яким чином зробити з простої недорогої кухні красиву і сучасну їдальню, однак найважливішими рекомендаціями є нескладні варіанти, які цікаві і їх легко реалізувати. Ідеї ​​знадобляться, якщо ви робите ремонт, або просто збираєтеся поміняти частину кухонного інтер’єру.

Порада № 1 – додаємо меблям яскравості й кольору

Колірна палітра завжди була запорукою оригінальності, тому в такому випадку краще всього вибрати не зовсім стандартний тон або зробити певний акцент на інтер’єрі. Можна підібрати кольорову плитку з малюнком, або завестися оригінальним кухонним приладдям.

Порада № 2 – не скидайте з рахунків аплікації

Прикрашаючи кухню таким способом, ви не витратите багато грошей і, до того ж, отримаєте багато задоволення від процесу і масу позитивних емоцій. Для цього буде потрібно прикрасити фасади аплікаціями, виповненими з самоклеючої плівки.

Порада № 3 – використовуйте замість посудної шафи дзеркало

Така ідея відмінно підійде для створення затишної атмосфери на кухні невеликого розміру. Та й хто сказав, що займати кухонний простір повинні саме шафки? Адже над раковиною можна повісити ще й полиці, але кращий варіант — це красиве дзеркало, яке допоможе вам милуватися собою кожен раз, як ви появляєтесь на кухні.

Порада № 4 – використовуйте красиві дизайнерські штучки для кухні

Це ще один спосіб направити погляд гостей в потрібному напрямку. Кухонні аксесуари можуть бути підкреслено декоративними, безтурботними або грайливими.

Порада № 5 – зробіть ставку на несподіванці

Часом досить одного невеликого, але ефектного фрагмента над плитою, і ви отримуєте цілком функціональне рішення. Наприклад, це може бути оригінальний декор інтер’єру, виконаний своїми руками.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

Мозок коня важить приблизно 750 грам – це найважчий мозок з усіх свійських тварин

Подорожі

Карантин


Читайте також