Цікава та корисна інформація

Топ 5 фільмів з найдорожчим актором Голлівуду

Як провести вільний вечір? Питання досить актуальне в ситуації, що склалася. Перегляд фільму для багатьох вже став доброю традицією. Для того, щоб ви не витрачали свій час в пошуках цікавого кінохіта або за переглядом нудної картини, ми підібрали топ 5 кращих фільмів з найбільш високооплачуваним актором Голлівуду — Леонардо ДіКапріо. Прислухайтеся до свого настрою … А наші короткі огляди допоможуть вам підібрати фільм, який ви переглянете ще не один раз.

«Одного разу … в Голлівуді» (2019)

Його звали Рік Далтон — зірка «Вестерн Баунті Лоу» і іншої класики кінематографа. Тільки тепер, коли настав 1969 рік, культура змінюється і популярність Далтона починає тьмяніти. У його житті настає низка змін … Актор змусить вас сміятися разом з Далтоном і, в певні моменти, сміятися над ним. Він також може змусити вас відчути біль людини, яка боїться втратити ту саму популярність. Він зможе підлаштується під нову культурну течію чи вся його майстерність піде на дно разом зі старим кінематографом?

«Злови мене, якщо зможеш» (2002)

У цьому хіті Стівена Спілберга ДіКапріо грає Френка Абаньела, реального шахрая, який подорожував по країні і жив світським життям, видаючи себе за пілотів, юристів і лікарів. Все починалося інакше. У першій половині фільму ДіКапріо дуже точно передав хвилювання, коли його персонаж спостерігає за розпадом шлюбу батьків, але … до кінця фільму він став зовсім іншою людиною — шахрайство і неприборкане життя. Актор зміг зобразити тривалу подорож від дитячих страхів до дорослих небезпечних реалій.

«Відступники» (2006)

Фільм, в якому Ді Капріо був поліцейським, що проник в натовп, а Метт Деймон — бандитом, що проник в поліцію. На перший погляд нічого особливого. Насправді — це історія про конкуруючі ігри в кішки-мишки, яку режисер і сценарист, Вільям Монахан, наповнив великою трагедією, перетворившу фільм в щось глибоке і захоплююче.

«Початок» (2010)

Науково-фантастичний трилер Крістофера Нолана зображує ДіКапріо членом секретного угруповання. Його фішка в тому, що він уміє проникати в розум людини і зчитувати думки. Тому він так затребуваний в світі шпигунства. Тільки цього разу він і його команда найняті для особливої ​​місії, щоб навіяти ідею в чийсь розум … Це один з найцікавіших блокбастерів, які ви коли-небудь бачили, і багато в чому саме завдяки акторському таланту ДіКапріо.

«Титанік» (1997)

Фільм – легенда, який до цих пір не знижує свою планку популярності. І тут слова зайві. Якщо раптом ви захочете провести романтичний вечір на палубі лайнера, то Титанік – це найкращий варіант!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“В більшості випадків людям завдає біль не те, що відбувається – їх ранять власні очікування”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Щастя – вибір кожного. Топ 5 способів бути щасливим

Подорожі

Карантин


Читайте також