Цікава та корисна інформація

Топ-5 найкращих салатів з морквою по-корейськи

Любителям пікантної морквини для приготування цієї страви доведеться потрудитися всього двадцять хвилин. Можна приготувати незвичайний ситний салатик з куркою або ковбаскою, кальмарами або печінкою, а також з кукурудзою, грибами і навіть з апельсинами. Багато людей вважають за краще гострі страви, і навіть не уявляють без них жодного свята. Звичайно, є основний рецепт цієї закуски, який можна змінювати конкретно під свій смак.

Салат по-корейськи з кукурудзою

Для того, щоб приготувати дане блюдо буде потрібно сто грамів копченого курячого стегенця. М’ясо краще всього порізати кубиками. Потім додати двісті грамів консервованої кукурудзи, і гарненько перемішати з корейською морквою. Після цього знадобиться заправити страву майонезом, і дати постояти деякий час.

Салат з гострою морквою всього за десять хвилин

Чотириста грамів грудки й кілька свіжих перців потрібно нарізати соломкою, змішати з 300 г моркви, посолити й додати майонез за смаком. Ретельно перемішати.

Ковбаса і морквина по-корейськи

Взяти один великий огірок і великий помідор, нарізати соломкою, і додати 200 грамів копченої нарізаної ковбаси. Подрібнити зелень і змішати всі компоненти з морквою, посолити за смаком і додати майонез.

Свіжа редька, огірок і морквина

Для того щоб приготувати цю страву, треба помити два огірки та одну редьку. Овочі можна порізати або потерти на тертці. Потім порубати зелень. Змішати всі компоненти, трохи посолити та заправити олією, соком лимона і гірчицею.

Консервована квасоля і корейська морква

Порізати кубиками сто грамів копченого стегенця і змішати з трьома порізаними вареними яйцями. Потім взяти двісті грамів консервованої квасолі та додати до морквини. Все змішати, посолити та додати майонез.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Все, що можна уявити – реально»

Пабло Пікассо

Чи знали Ви, що...

Вікінги ніколи не носили рогатих шоломів, які їм нерідко приписують

Подорожі

Карантин


Читайте також