Цікава та корисна інформація

ТОП 5 книг, з яких можна черпати натхнення

Що може бути кращим, ніж успішні, мотивуючі історії інших? Думаю, нічого. Кожна наступна книга змусить вас поглянути на речі під іншим кутом та збагнути глибину простоти. Прочитавши ці 5 книг, ви неодмінно захочете творити, ну або ж витворяти – на ваш розсуд. Головне, що вони зможуть підняти вас з дивану і змусити творити прекрасне.

Deztop зібрав найкраще для найкращих! Творіть з радістю.

Р. і К. Петрас «Мета здається недосяжною, поки вона не досягнута»

Якщо ви втратили останню надію, то ця книга точно для вас! Вона розкаже вам як долати всі негаразди з легкістю і без шкоди для нервової системи. На шляху до мрії, у вас виникне багато перешкод, тому вам неодмінно слід навчитись їх долати. Тут ви знайдете потрібні слова, які згодом зможете перечитувати у скрутну хвилину.

Яна Франк «365 днів дуже творчої людини»

Ця книга – це своєрідний щоденник, який допоможе вам творчо організувати рутинні справи. Він допоможе вам у питаннях тайм менеджменту, а також у досягненні мрій та здійсненні планів. Після використання щоденника, ви зможете змінити своє бачення щодо буденних справ та вчасно виконувати всі завдання. Дуже корисна книга для організації себе, свого життя, простору та часу.

Яна Франк «Муза і чудовисько»

Яна Франк знову звертається до теми тайм-менеджменту та впорядкування свого простору. Ця книга навчить вас робити це найефективнішими і найцікавішими способами. Адже на її сторінках ви можете дати волю фантазії – пишіть, малюйте, вирізайте. Після прочитання книги ваше життя більше не попливе тією течією, що раніше.
Якщо ви геть загубились у щоденних справах або ж просто втратили бажання їх робити – неодмінно беріть до рук цю книгу.

Остін Клеон «Покажи свою роботу!»

«Покажи свою роботу!» – це чудовий концептуальний довідник, який допоможе вам стати відомим. Автор описує 10 логічних закономірностей, які він відкрив після довгих спостережень, аналізів та досліджень. Книга втілить у вас сміливість та відкритість. Після її прочитання ви зможете легко спілкуватись з незнайомими людьми, заводити нові знайомства та в кінцевому результаті стати відомим.

Марина Москвіна «Вчися бачити»

У своїй книзі Марина Москвіна навчає своїх читачів мислити творчо, бачити красу у деталях, а також творити самому. В цю книгу авторка вклала свою душу. На її сторінках ви знайдете натхнення творити, створювати щось нове та не звичне. Просто дайте волю своїм талантам і у вас неодмінно все вийде.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Щоб зварити яйце страуса, знадобиться не менше 4-х годин.

Подорожі

Карантин


Читайте також