Цікава та корисна інформація

Секрети привабливості Джей Ло

Секрети молодості Джей Ло розкриває її наречений-бейсболіст Родрігес, який прославився полюванням на світових зірок.

Красуні Дженіфер Лопес п’ятдесят, а хто дасть ?!

У грудні популярна латиноамериканська зірка покаже свої фото в журналі «InStyle» в більш ніж пікантному вигляді. Легка туніка в паєтках від Валентино тримається на одній лямці на шиї і ледь прикриває спокусливі форми. Струнке тіло без целюліту і розтяжок, ні грама жиру, пружна шкіра — як це вдається матері двох дітей в майже похилому віці?

Секрети молодості Джей Ло розкриває її нинішній наречений-бейсболіст Родрігес, який прославився полюванням на світових зірочок.

За плечима спекотного мачо — романи з Мадонною, Кемерон Діаз, Кейт Хадсон та іншими зоряними красунями. За словами бойфренда, Дженіфер дуже багато спить, не менше 8-10 годин, а у вихідні може не вставати з ліжка зовсім.

Однак 3 рази в тиждень метиска Лопес не шкодуючи живота свого, тренується по кілька годин у спортзалі, зрозуміло під керівництвом особистого тренера. Улюблені вправи Джей Ло — планки й силові вправи на тренажерах. Від себе додав, що і на концертах зірка виписує на сцені кульбіти — нічим не гірші виснажливих тренувань …

Харчування Джей Ло не надто відрізняється зірок, які також постійно стежать за собою  — багато зелені, овочів, фруктів, відварене м’ясо і риба. Щоб заглушити апетит і не зірватися під час афтерпаті, Дженіфер п’є протеїнові коктейлі.

Однак Джей Ло зовсім не вживає алкоголь і кофеїн. Але не може відмовитися від солодкого — під час відпочинку від зйомок і концертів, зірка любить полежати на дивані в домашній піжамі з морозивом і шоколадним печивом.

Крім того, прекрасна Дженіфер дуже береже свою шкіру, адже всім відомо, що латиноамериканці швидко старіють під яскравими променями сонця. Джей Ло уникає відкритих сонячних променів, не загоряє і не виходить з дому без нанесеного на відкриті ділянки шкіри сонцезахисного крему.

Джерело: MediaFan

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

“ОК” – найпопулярніше слово в світі

Подорожі

Карантин


Читайте також