Цікава та корисна інформація

Топ найочікуваніших фільмів 2019

Карантин вносить свої правки у життя кожного з нас. На щастя, найкращі світові кіностудії випустили фільми, після яких життя здаватиметься значно цікавішим. 

Ви неодмінно чули про ці фільми, а якщо ні — саме час зберегти цю статтю.

Звабливий, поганий, злий

Заснована на реальних подіях драма розповідає про життя серійного вбивці Теда Банді. Історія розказана очима його дружини, Ліз, яка познайомилась із красивим та харизматичним чоловіком, і лише згодом дізналась, що той, кого вона знала — лише міф. 

Шлях додому

Добра сімейна драма, яка розповідає про собаку Беллу, яка змушена шукати свого господаря. Щоб знайти дім, Беллі доведеться пройти чимало випробувань, але вона — не звичайна собачка. Фільм підходить для сімейного перегляду. Дізнатись більше про цей фільм можна на сайті: https://obzorfilma.com/

Після

Романтична драма розповідає про студентку, у житті якої з’являється хлопець, симпатії до якого вона не хотіла. Тесса — завжди все робить правильно і вважає навчання важливішим за все. А от Хардін ігнорує правила. І здається, що це не завадить дівчині бути поруч із тим, кого вона кохає. Але Тесса навіть не здогадується що приховує Хардін…

Скло

Ще один фільм, відірватись від якого буде важко — Скло. У головних ролях — актори зі світовим ім’ям, які відомі глядачам із популярних стрічок. В центрі сюжету — троє пацієнтів психіатричної лікарні. Кожен із них страждає від важкого захворювання і кожен із них — вважає себе людиною із надздібностями. Однак ці троє пов’язані не лише хворобою. 

Мідвей

Історична драма “Мідвей” вже встигла стати фільмом-фаворитом багатьох кіноманів. Якщо ви раптом не чули про цей фільм — дізнайтесь чому варто переглянути його просто зараз.

Зелена книга

Вартий уваги фільм, який став переможцем премії Оскар за найкращу чоловічу роль та виборов ще декілька відзнак в інших категоріях. До роботи над стрічкою долучились режисери, що знімали “Муві 43”, “Тупий і ще тупіший” та інші відомі фільми. В центрі сюжету піаніст-віртуоз, який змушений подорожувати із цілком не схожим на нього водієм. Під час туру піаніста чоловіки подорожують, користуючись так званою “Зеленою книгою” – більше ви дізнаєтесь із огляду фільму. 

Джуманджі: новий рівень

Продовження комедії про підлітків, що застрягли у  комп’ютерній грі, набирає оборотів. Цього разу із головними героями затягує ще й старших. Герої змушені пройти нові рівні гри щоб врятувати друзів та зрозуміти, що часто діти та дорослі не такі вже й різні, як здається усім.

Паразити

Останній, проте чи не найцікавіший фільм із підбірки — Паразити. Фільм став справжньою сенсацією та був на устах не лише кінокритиків, але і глядачів. Детальніше можна дізнатись тут.

Обирайте фільм та насолоджуйтесь переглядом вже зараз!

Можна поділитись з друзями:


Читайте також