Цікава та корисна інформація

Топ найпопулярніших форм нігтів

Щоб нігті виглядали красиво та акуратно – потрібно правильно підібрати форму та дизайн нігтя. Хоч і натуральної форми  нігтя ти не зміниш, проте наростити у професіонала і вибрати форму, яка “до душі”.

1. Мигдалеподібна форма

Одна із найпоширеніших форм, що підходить для середньої довжини нігтів. Ця форма підходить для тонких пальців, але якщо ви займаєтеся ручною роботою – це не зручно і не красиво.

2. Стилет

Цей дизайн підходить для сміливих та епатажних жінок, які люблять бути в центрі уваги. Найкраще імпонує для довгих чи тонких пальців. Професіонали не рекомендують робити таку форму без дизайну. Єдиний мінус стилету – це те, що нігтики дуже швидко ламаються.

3. Балерина

Цю форму ще називають Пуанти. Вона робить вашу кисть тонкою та ніжною. Довжина нігтя може бути середня або ж довга. Такі нігті є універсальні та підкреслюють вашу жіночність. На даний час ця форма є найбільш актуальна.

4. Трапеція

Така форма нігтів більше призначена для камінчиків або малюнок, тобто без дизайну трапеція втрачає свою красу. Також вона не є практичною у побуті, адже кінчики нігтя ширші за їх початок.

5. Овал

Овал виглядає дуже стримано та акуратно. Підходить для французького манікюру, а округлі краї роблять нігті більш зручними. Також ця форма видовжить сам нігтик і кисть руки буде візуально тонкіша.

6. Квадрат

Одна із найпрактичніших форм. Також має попит і підходить для натуральних нігтів. Довгі квадратні нігті виглядають по святковому. Вважається однією із найміцніших і практичних форм. Також нігті будуть виглядати доглянутими. А якщо зробити їх яскравими то без уваги ви точно не залишитися.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“В більшості випадків людям завдає біль не те, що відбувається – їх ранять власні очікування”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Врожай у квартирі – 7 овочів, які можна виростити в горщику

Подорожі

Карантин


Читайте також