Цікава та корисна інформація

Топ найпопулярніших серіалів

Не маєте чим зайнятися у вільний час чи після роботи\навчання? Тоді перегляд серіалів один із варіантів розбавити вечір. Але щоб вибрати гідний серіал ми пропонуємо підбірку кращих! Вибирайте та дивіться із задоволенням!

1. Гра Престолів

Це проект від HBO, в якому заплутаний сюжет, який переплітається з політичними подіями, війнами за трон, ненавистю та пристрастю. Ті хто люблять серіали у стилі середньовіччя, то це саме для вас. Також в кожному сезоні ви будете в напрузі та побачите до чого можуть привести феодальні війни?

2. Гострі козирки

20-ті роки минулого століття. Після війни повертаються одні із членів банди під однойменною назвою – брати Шелбі. Вони хочуть легалізувати сімейний бізнес, але замінили начальника поліції і тепер для них все ускладнюється. Інспектор всіма силами хоче побороти злочинність і найперше, що хоче – знищити банду “Гострі козирки”.

3. Рівердейл

Події розгортаються у на перший погляд невеличкому та затишному містечку, які живуть звичайним підлітковим життям зі своїми типовими підлітковими проблемами. Одного разу компанія підлітків змушена стикнутися із темною стороною Рівердейлу, їх очікує безліч пригод та приголомшливої правди.

4. Еліта

Серіал від Netflix в якому розповідається про найзаможніших і розумних дітей Іспанії. Потрапити в цю школу з бідних родин не реально. Але після того, як землетрус знищив одну із бідних шкіл, троє учнів було автоматично переведено в “Лас Енсінас”. Але їм у цій школі буде важко, адже ці троє хлопців не їхнього соціального класу.

5. Чорнобиль

Міні-серіал створений компанією HBO, який описує трагедію 1986 року на Чорнобильській АЕС та висвітлює масштаби трагедії. Розповідається кожну прораховану помилку та правильні дії, що змогли зменшити масштаби катастрофи. Також описується героїзм тих людей, які рятуючи життя інших – жертвували своїми.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

Швидкий порятунок серця: Топ 5 способів знизити тиск

Подорожі

Карантин


Читайте також