Цікава та корисна інформація

Топ 5 найкращих подарунків для чоловіка

Пошук доречного подарунка для чоловіків – немає більш складного заняття. Ніколи не знаєш, знадобитися твій презент, буде він корисний або поповнить трофеї, що порошаться на полиці. Особливо складно підібрати подарунок відповідний віку іменинника, ще складніше догодити тому, хто запрошує в гості з девізом “мені нічого дарувати не потрібно, у мене все є”. Проте, сьогодні ми підібрали ідеальні варіанти для представників сильної статі будь-якого віку і статусу, які будуть доречні і корисні при будь-якому нагоді.

Шкіряний гаманець

Практичний подарунок, який підійде чоловікові будь-якого віку. Єдиним критерієм при виборі цього аксесуара є його якість і відповідно ціна. Хороший шкіряний гаманець може носиться роками і навіть десятиліттями! Зробіть подарунок ще більш приємним і унікальним прикрасивши його монограмою або іменним логотипом винуватця свята.

Розкішний ніж

Так, це не зовсім зрозумілий подарунок в жіночих очах, але кожен чоловік хотів би мати у своїй колекції чоловічих штучок красивий ніж. При цьому важлива не стільки функціональна складова цього подарунка, як естетична. При виборі ножа приділіть увагу лезу, дуже важливо, щоб воно було нержавіючим. Зараз у продажу безліч варіантів ножів з рукояткою з натуральної кістки, шикарними гравіруваннями або ж з перламутровим напиленням. Повірте, захоплений погляд чоловіка і його безмежна вдячність вам гарантовані!

Диспенсер для алкогольних напоїв

Якщо ви шукаєте оригінальний, практичний і в той же час не дуже дорогий подарунок для чоловіків, то диспенсер для напоїв – тое, що вам потрібно. Цей аксесуар відмінно прикрасить святковий стіл і здивує гостей. Зараз найпоширенішими варіантами на ринку є посудини у формі міні – заправки зі шлангами або глобуса з краником.

Органайзер для інструментів

Велика річ в господарстві будь-якого чоловіка, тому такий подарунок точно не буде непотрібним! Адже джентльмени теж не переносять безлад. Що може бути приємніше, коли всі твої інструменти і деталі акуратно розсортовані і завжди під рукою? Ви можете вибрати як велику валізу з безліччю відсіків і коробочок для цвяхів, шурупів і гайок, так і його міні версію для найнеобхідніших інструментів.

Багатофункціональний павербанк

Багатофункціональний банк підзарядки можна використовувати всюди і для всіх типів пристроїв. Заряджає і мобільний телефон, і ноутбук. Що унікального в цьому подарунку? Він може завести машину так само, як і повноцінні автомобільні акумулятори, без допомоги іншої машини. Практичний і компактний подарунок, який може стати незамінним при поломці машини. 

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

В середньому людина вдихає 8,5 мільйонів разів в рік

Подорожі

Карантин


Читайте також