Цікава та корисна інформація

Куди переїхати на ПМЖ? П’ять країн, в яких бути мігрантом – задоволення …

# Канада

Канада – це країна Північної Америки, яка знаходиться поруч зі Сполученими Штатами, друга в світі за величиною і як би пафосно це не звучало – не остання по величі! В її складі 10 провінцій, які цілком придатні для життя, як корінних канадців, так і мігрантів: Онтаріо, Британська Колумбія, Манітоба, Лабрадор, Нова Шотландія, Ньюфаундленд, Саскачеван, Квебек, Нью-Брансвік і Острів Принца Едуарда, Альберта. Ну, а якщо ви в Канаді просто проїздом або в якості туриста – вам варто відвідати більші міста – Торонто, Квебек Сіті, Ванкувер, Вінніпег, Монреаль, Сент-Джонс і Фредеріктон, які і представлять вам цю країну в найяскравіших фарбах. Перлиною туризму Канади є столиця Оттава, яка знаходиться в південно-східній провінції Онтаріо, недалеко від міста Монреаля і кордону з США. В її центрі – Парламент з величною вікторіанської архітектурою і музеями, такими як Національна галерея Канади. Що стосується постійного місця проживання – Канада приваблива з точки зору фінансової підтримки і соціальних виплат не тільки місцевим, а й приїжджим, які планують провести тут своє майбутнє.

# Австралія

Австралія, офіційно відома як Співдружність Австралії – це батьківщина кенгуру, дивовижна країна, яка об’єднує материк австралійського континенту, острів Тасманія і безліч невеликих островів. В Австралії дуже теплий клімат і дуже сухо. Офіційна мова країни – англійська, саме тому багато хто розглядає Австралію, як місце для імміграції, так як англійська не дуже складна у вивченні, але ії знання гарантує підйом по кар’єрних сходах – в Австралії точно!

# Сполучені Штати

Сполучені Штати Америки, або скорочено США, є федеративною республікою, що складається з 50 штатів. Сполучені Штати оголосили про свою незалежність від Британської імперії в 1776 році за допомогою Декларації незалежності. Довгоочікувану свободу вони здобули в 1783 році згідно Паризького договору. З тих пір це воістину вільна держава, яка підтримує права і свободи всіх своїх жителів, незалежно від того – американець ви або мігрант … Америка – країна збування мрій, головна умова – це ваше бажання і, звичайно ж, наявність знань англійської. ..

# Швеція

Швеція – частина Скандинавії, яка межує з Норвегією на заході і Фінляндією на сході. Характерною рисою скандинавських країн є прагнення до досягнення ідилії між природою і людиною. Тому у жителів півночі безліч законів, що захищають навколишнє середовище і ще більше штрафів, що карають за їх порушення. Проте, звичка шведів слідувати правилам приводить їх до звання найпридатнішої для життя країни …

# Франція

Франція – центр європейського життя. Країна радісно вітає мігрантів, так як постійно потребує поповнення ринку праці різними фахівцями. Європейська частина Франції простягається від Середземного моря до Ла-Маншу і Північного моря, тому завдяки її територіальному розташуванню у вас буде можливість здійснити морську подорож, не покидаючи країни!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Слон – це єдиний ссавець, який не вміє стрибати

Подорожі

Карантин


Читайте також