Цікава та корисна інформація

П’ятірка кращих ситкомів всіх часів

Хочете надовго залипнути перед телевізором? І так, щоб цікаво було, і смішно, і не хотілося перерватися навіть на їжу? Сьогодні ми склали Топ 5 список кращих комедійних серіалів, які після першого перегляду ви будете переглядати ще кілька разів!

Сейнфельд

Четверо друзів-одинаків – комік Джері Сейнфельд, незграба по життю Джордж Костанцо, розчарована Елейн Бенес, яка знаходиться у вічному пошуку роботи і їх ексцентричний сусід Космо Крамер – стикаються з буднями звичайного життя в Нью-Йорку.

Друзі

Друзі – американський ситком, створений під керівництвом Девіда Крейна і Марти Кауфман. Історія про 6 друзів (Росс [Девід Швіммер] і його сестра Моніка [Кортні Кокс], Джої і Чендлер [Метт Лебланк і Метт Перрі]), які є кращими друзями Дженніфер [Рейчел Грін] і Фібі [Ліза Кудроу]. Персонажі постійно потрапляють в безглузді ситуації і любовні пригоди. Спочатку цей шедевр не був доступний в кінотеатрах або на касетах – виключно телевізійна трансляція на каналі NBC. Серіал був настільки успішний і затребуваний, що не припиняв свого існування цілих 10 років – з 1994 року по 2004 рік!

Теорія великого вибуху

The Big Bang Theory – американська комедія, створена Чаком Лоррі і Біллом Прейді, які одночасно є виконавчими продюсерами серіалу. У сюжеті з’являється безліч відомих зірок, тому він апріорі успішний …

Сімпсони

The Simpsons – американський анімаційний комедійний серіал, спроектований Меттом Оскар Грьонінг, дебют якого спочатку відбувся 19 квітня 1987 на Шоу Трейсі Уллман. Це анімаційна знахідка для любителів довгих історій! Повноцінним серіалом вийшов на телебачення в 1989 році і завойовував увагу аудиторії аж до 2019 року. У ситкомі мова йде про людину на ім’я Гомер Сімпсон і його сім’ю (дружина Мардж і діти – Барт, Ліза і Меггі), які разом переживають цілу серію пригод.

Як я зустрів вашу маму

Ще один серіал «довжиною в життя». Як я зустрів вашу маму – американський ситком, який спочатку транслювався на CBS з 19 вересня 2005 року по 31 березня 2014 року. У серіалі розповідається про головного героя Теда Мосбі і його друзів, події відбуваються в Манхеттені…

Можна поділитись з друзями:


Читайте також