Цікава та корисна інформація

Друга шкіра: топ 5 кращих літніх тканин в одязі

Літо – сама спекотна пора року. Це час палючого сонця, відпочинку, курортів і звичайно ж красивою легкого одягу. Часто буває так, що який-небудь елемент гардеробу, який ми купуємо, так і залишається висіти на вішалці, відразу після його дебютного виходу в світ. Все це тому, що носка виробу не приносить задоволення, або більш того приносить відчуття дискомфорту. Щоб такого не сталося, щоб ваш гардероб вам подобався і був цілком носибельним, а ваші гроші не витрачалися даремно, ми виокремили п’ять найкращих літніх тканин, які вбережуть вас від спеки. Уважно читайте склад тканини виробу, там ви повинні знайти одне з 5 найменувань.

Льон

Цілком корисна для тіла людини тканина. Особливо це стосується пекучої жари, так як волокна льону здатні пропускати повітря і вбирати зайву вологу. Крім того, натуральне волокно, в яке частіше за все не додають агресивні барвники, не травмує шкіру, як дорослу, так і дитячу.

Бавовна

Найдоступніша універсальна тканина. З бавовни шиють сукні, брюки, шорти, капелюхи і навіть сумки. Зверніть увагу на склад ваших літніх речей – якщо в них вказано бавовна або, як зазвичай, називають його виробники – котон, така річ може носитися роками. Головне – це правильний догляд і прання при певному температурному режимі.

Шовк

Шовк – відмінне літнє рішення для пошиття гардеробу, так як у нього є одна дуже унікальна функція – він є терморегулятором. Це означає, що в спекотну жару він охолоджує шкіру, а в літній прохолодний вечір навпаки – перешкоджає переохолодженню вашого тіла. Можливо тому натуральний шовк є досить дорогим задоволенням в порівнянні з бавовною або лляною тканиною.

Віскоза

Цей матеріал зшитий з натуральних волокон, тим не менше вважається штучним. Незважаючи на цей момент, віскоза – один з кращих варіантів, який може бути в складі літнього одягу, так як догляд за нею дуже простий. До того ж, цей матеріал так само, як і натуральна бавовна або шовк пропускає повітря до тіла, що дуже актуально в жаркі задушливі літні дні.

Ситець

Дуже легкий і практично невагомий матеріал. Вироби з ситцю шиються достатньо рідко. Все тому, що тканина ця дуже тонка і вибаглива в догляді. Вона має властивість вигоряти під відкритим сонцем, тому найкраще віддати свою перевагу білому ситцю.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Мозок коня важить приблизно 750 грам – це найважчий мозок з усіх свійських тварин

Подорожі

Карантин


Читайте також