Цікава та корисна інформація

Топ 5 оригінальних подарунків дівчині на будь-яке свято

Жінки … вони так примхливі і вибагливі часом. Тому коли справа доходить до подарунків, багато хто залишається в розгубленості, не знаючи, що саме вибрати до прийдешнього свята.
Хочете зробити приємно і в той же час вкластися в певну суму грошей? Не впадайте у відчай, надихніть себе нашою підбіркою подарункових порад для жінок. Тут ви точно знайдете оригінальний варіант, який можна підігнати під наявну в вас суму грошей.

Приємні моменти відпочинку …

Кожна жінка любить масаж і догляд за тілом. Королівський ароматичний масаж – це древній метод лікування, який за допомогою гарячих трав глибоко проникає в м’язи і приносить тривале полегшення і пожвавлення. Можливо в вашому місті є масажні салони, які випишуть сертифікат на одноразове відвідання годинного сеансу масажу?

Нижня білизна

Ви хочете купити в подарунок красиву нижню білизну, але не наважуєтеся самостійно вибрати стиль або розмір? Вручіть подарунковий сертифікат магазину із зазначенням суми, на яку іменинниця зможе придбати собі нову річ. Зручність такого презенту в тому, що ви можете купити сертифікат на ту суму, яка у вас відкладена для подарунка. А іменинниця, в свою чергу, може доплатити, якщо їй сподобалося щось набагато дорожче зазначеної в сертифікаті суми.

Парфумерна лавка

Це набагато доречніше, ніж стандартний флакон духів, який може прийтися не до смаку жінці. Домовтеся з парфумером в парфум бутіку або лавці, де духи створюють на місці, про можливість іменинниці з його допомогою створити свій унікальний аромат. Ну, або нехай парфумер цієї ж лавки випише оплачений сертифікат на майстер клас по створенню подарункової пляшки парфуму. Це точно запам’ятається на все життя і стане найоригінальнішим подарунком.

Ароматичний дифузор

Розпилювач аромату сподобається жінкам, які з трепетом ставляться до затишку свого будинку, включаючи його запах. Аромат буде наповнювати весь будинок автоматично, створюючи особливу атмосферу і настрій. Коштує ця річ недорого, можна вибрати відповідно до свого бюджету. Одна порада – доповніть дифузор декількома баночками з ароматами, нехай це буде повноцінний подарунок, готовий до використання.

Поїздка куди-небудь

Урізноманітніть її життя! Наповніть приємними моментами і спогадами. Подаруйте оплачену поїздку абикуди. Ніхто не говорить про дорогі закордонні тури, адже зараз безліч вітчизняних турагенств, які пропонують цікаві екскурсії не виїжджаючи з країни за дуже низькими цінами. Старовинні замки та музеї чи більш активний відпочинок – ви знаєте іменинницю краще, ніж ми!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

Скандинавський стиль — топ 5 ідей для інтер’єру

Подорожі

Карантин


Читайте також