Цікава та корисна інформація

П’ять найкрасивіших імен для дівчинки, які принесуть гарну долю

Вибір імені для дитини — важливий крок для всіх батьків. Багато хто вважає, що ім’я може впливати на подальшу долю дитини, на людей і події, які можуть супроводжувати по життю. Частково це дійсно так, варто згадати лише імена найзнаменитіших і талановитих особистостей, які залишили істотний відбиток в культурі та історії людства! Окремо йтиметься про жіночі імена, адже якщо ім’я впливає на долю, то дуже важливо підібрати те, яке принесе спокій, врівноваженість, харизму і талант одночасно. Жінці в сучасному світі необхідно мати цілу низку рис характеру, які приведуть її до благополуччя, як матеріального, так і морального … Саме тому ми пропонуємо майбутнім батькам Топ 5 список найкрасивіших і незвичайних імен для новонародженої, які неодмінно принесуть життєве процвітання!

Домініка

Домашні можуть називати її Ніка, Міка, Домі. Грецьке ім’я, яке гарантує своїй власниці дуже сильний і незалежний характер. Її особливість — в самовпевненості, яка тільки підштовхує до прояву в суспільстві її яскравості та оригінальності.

Аделіна

Коротка форма — Адель, Ада, Адла. Ім’я древнегерманского походження, яке поширене по всьому світі в різних варіаціях — Адель, Аделла, Ада. У перекладі з німецького — благородна, відзначено, що дівчатка, які мають це ім’я, мають дуже спокійну вдачу і розважливий характер. Одночасно вони досить талановиті.

Віталія

Віталія — римське жіноче ім’я, співзвучне зі звичним нам — Віталій. Віталія досить загадкове ім’я, відомо про нього зовсім небагато. З упевненістю можна сказати одне — його володарка матиме дивовижну долю.

Заріна

Це незвичайне ім’я несе в собі дві крайності. Дівчина-володарка імені вельми примхлива і занадто вимоглива, але водночас її харизма затьмарює ці дрібні недоліки характеру. Дуже багатогранна особистість, яка точно знає, як знайти підхід до різних людей.

Евеліна

Найчастіше ми чуємо коротшу форму імені — Єва. Єва — це суцільна емоція. Вона з дитинства дуже щира в будь-якому своєму прояві, неважливо, плаче вона чи сміється. Варто відзначити, що з віком ці якості не пропадають — вона дуже харизматична та емоційна, завдяки чому може досягти всього бажаного. Також власниці цього імені властива наполегливість у будь-яких її починаннях.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

Кожен з нас проводить уві сні більше 20 років

Подорожі

Карантин


Читайте також