Цікава та корисна інформація

Як не помилитися з вибором кішки в квартиру – п’ять найспокійніших порід

Вибір муркотливого вихованця для проживання у квартирі — здається, що може бути простіше? Насправді, новий член родини повністю змінює життя, а в гіршу чи кращу сторону — залежить саме від вашого вибору. Є породи кішок, які за стільки років так і не стали повністю одомашненими. Від таких товаришів буває різне — і подряпані підвіконня, і подертий улюблений шкіряний диван … Однак є й ті види кішок, які краще адаптуються до квартирного життя, сьогодні ми розповімо про них.

Його величність – британець

Британська короткошерста кішка — тиха, з доброзичливим характером. Ідеально підійде для тих, хто шукає собі тихого партнера по перегляду фільмів. Така і поїсти дасть спокійно, не зазираючи в тарілку, і своїми справами позайматися — не стоячи над душею з криком «мяу». Є в британців і свої особливості, наприклад, вони ніколи не підуть на руки, якщо самі того не побажають — абсолютна волелюбна порода …

Ніжний і лагідний персик

Персидська кішка — відома своїм тихим і мирним характером. Персик прекрасно впорається з вашою відсутністю у квартирі, наприклад, коли ви надовго підете на роботу. Однак це не означає, що він повністю незалежний і не потребує вашої уваги та догляду. Якщо ви шукаєте розслаблену кішку без впертого характеру, можливо, вам підійде саме цей екзотичний персик.

Регдолл – добрий велетень

Регдолл — це кіт з ідеальною натурою для сімейного життя. Попри його чималі параметри, він має дуже м’яким з поступливим характером. Цей здоровань неодмінно сподобається вашим дітям і іншим членам сім’ї, до того ж, він відмінно подбає про них!

Незалежний яванец

Яванці (яванская кішка) – відомі як найнезалежніші кішки на світі. Їм не потрібно приділяти особливу увагу і забавляти різними іграми. Вони відчувають себе абсолютно нарівні з господарем, ваша територія — їхня територія. Хоча, це дуже грайливий вид, тому вам знадобиться багато різних іграшок і скребків, щоб тварина без проблем проводила час наодинці з собою.

Друг по життю – Менкс

Менкс — воістину сімейний вихованець! Вони відчувають себе членом великої дружної родини, швидко адаптуються до інших тварин і дітей. Мають таку необхідну якість як слухняність, за що їх люблять і цінують ще більше! Їх неможливо залишити одних у квартирі, адже вони люблять спілкування, врахуйте це, якщо у вас бувають тривалі відрядження — вже краще дати на перетримку сусідам. Крім того, Менкс володіють неабияким розумом. У це складно повірити, але деякі з них не тільки вміють ходити на унітаз, але і змивати за собою воду.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

“ОК” – найпопулярніше слово в світі

Подорожі

Карантин


Читайте також