Цікава та корисна інформація

Кращі тренди осені 2020

Останній місяць літа радує нас не лише теплими днями, але і новими тенденціями в одязі, які не можуть оминути увагою найзатятіші модниці. 

Найбільш помітні тенденції цього сезону – універсальність в офісному одязі та мотиви домашнього затишку та зручності у повсякденному вбранні.

Суцільні скромні сукні

Тренд на простоту та лаконічність в одязі в першу чергу торкнувся суконь. Замість маленького чорного плаття дизайнери пропонують обрати довгу вишукану сукню з мінімумом прикрас, або ж узагалі без них.

Сіре пальто

Класичний крій, строгі лінії й нічого зайвого – ця тенденція зробить ваш образ неповторним, а сама річ служитиме не один рік. Цей тренд називають ще “чоловічим пальтом”, адже в парі із лаконічністю в моді досі залишається оверсайз.

Естетичний латекс

Спідниці та шорти із блискучої латексної тканини – не новинка. Однак у цьому сезоні варто зробити акцент далеко не на спокусливості образу. Щоб бути в тренді краще обирати стримані костюми або довгі спідниці. Ефектності образу можна додати з допомогою аксесуарів. Однак краще коли блиск тканини зробить усю роботу замість вас.

Костюм-двійка

Або тренд-мрія офісних леді та бізнесвумен. Лаконічні костюми спідниця-піджак не лише знову стали популярними, але і завоювали місце на модних показах світу. Подовжена спідниця та піджак – це ідеальне рішення для ділових буднів. Не зважаючи на погоду, у такому костюмі ви почуватиметесь комфортно та затишно.

Бахрома – чим довша, тим краще

Довгі нитки бахроми із будь-якого матеріалу можуть прикрашати поділ сукні чи сумочку – немає значення. Нам відомо лише, що рішення оновити гардероб таким предметом одягу – доволі вдале. Бахрома додасть образу родзинку, зробить його легким та повітряним.

Шкіряний бюст

Речі, які нагадують спідню білизну поступово відходять у минуле. Натомість тенденції прагнуть підкреслити бюст з допомогою вишуканих шкіряних суконь. Різноманітність форм та кольорів не відступає від загальної тенденції – акцент на бюст та відкриті плечі.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

Корови вбивають більше людей в рік, ніж акули

Подорожі

Карантин


Читайте також