Цікава та корисна інформація

Топ 5 сімейних фільмів, які варто подивитися з дітьми

Сімейне дозвілля з дітьми — це завжди приємні моменти. Щоб це проведення часу не було нудним ні для дітей, ні для дорослих — ми зібрали Топ 5 найцікавіших фільмів. Пориньте в класику добродушного кіно від часу Пастки для батьків до епохи Гаррі Поттера!

Один вдома (1990)

Мабуть, варто почати з класики, яка непідвладна ніякому часу. «Один вдома» — синонім Різдва, але цей фільм не менш цікавий у будь-яку іншу пору року! У першому фільмі франшизи Кевін і його сім’я, що живуть разом у величезному будинку, готуються провести відпустку в Місті вогнів. Після прибуття в Париж вони розуміють, що забули Кевіна. Тепер в його розпорядженні весь будинок, на який дуже невчасно поклали око грабіжники … Чи зможе цей юний джентльмен захистити своє житло?

Гаррі Поттер і філософський камінь (2001)

Перша серія «Гаррі Поттер» переносить фанатів в чарівне царство, наповнене фантазією і хвилюванням. У цій дебютній історії ми зустрічаємося з Гаррі, сиротою, який живе зі своїми тіткою та дядьком. Не все так радісно в житті цього хлопчика. Крім того, що він позбавлений батьків, родичі з ним жахливо поводяться. Гаррі не простий хлопець, він чарівник і незабаром планує втекти від недоброзичливих родичів в школу чаклунства Хогвартс. У школі Гаррі зустрічає кількох друзів і починає з’ясовувати, що саме призвело до дивної смерті його батьків.

Пітер Кролик

Кролик Пітер — це ще один фільм для душевного сімейного перегляду. Його сюжет наповнений дуже цікавою анімацією. Змагання і погоні, роздуми про сенс життя і дружбу. Це добродушна подорож, яка щасливо закінчується для всіх героїв фільму.

Джуманджі (1995)

Переїзд в новий будинок — це завжди хвилююче! Досліджуючи нещодавно придбане житло, брат і сестра виявляють стару гру, яка довгий час припадала пилом на горищі. Ця гра не зовсім звичайна, з дуже цікавими наслідками для всіх учасників …. Незабаром вони вирушать в пригоду по диких джунглях з божевільним мисливцем і іншими божевіллями — навіть зустрінуть Алана, якого затягнуло в гру 26 років тому …

Пастка для батьків (1998)

Нік і Ліз вирішують розлучитися, але у них є дві дочки-близнючки, які опинилися в центрі неприємного розколу. В результаті кожен з батьків заявляє про своє право на одного з дітей і зникає назавжди. Майже 12 років по тому дівчаток абсолютно випадково відправляють в один табір, де вони зустрічаються і розробляють план возз’єднання своїх батьків. Для цього вони міняються місцями. І, здається, ця божевільна ідея спрацює, якщо близнючки зможуть до кінця протистояти підступній мачусі Мередіт Блейк …

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“В більшості випадків людям завдає біль не те, що відбувається – їх ранять власні очікування”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Аяваска – шлях до зцілення чи дорога в нікуди? Плюси та мінуси

Подорожі

Карантин


Читайте також