Цікава та корисна інформація

Топ 5 найдешевших країн для подорожі

На подорожі не обов’язково довго відкладати, відмовляючи собі у всьому. Можна жити звичним вам життям і часом вириватися на приємний недорогий вікенд — це цілком реально! Сьогодні — Топ 5 дешевих туристичних країн, які не вимагають великого бюджету і приємно вразять своєю красою!

1. Таїланд

Таїланд — одне з найвигідніших місць для туриста. Природа просто зачаровує, повітря просто зцілює, а ціни просто радують! Тут ви можете знайти дуже бюджетне житло всього за 15 доларів на добу. Більшу частину бюджету туристи Таїланду зазвичай витрачають на екзотичні напої та нічні клуби, але, якщо ви не любитель гучних алкогольних заходів — це значно скоротить ваші щоденні витрати.

2. Перу

Крім приголомшливих видів, саме тут ви своїми очима побачите унікальне природне явище — руїни Мачу-Пікчу. Більшість мандрівників їдуть сюди заради красот Андреанского нагір’я і його невеликих гірських містечок. Житло в цій місцевості дуже доступне — можна знайти непогані апартаменти за 8 доларів, а повноцінний обід в місцевому ресторані, який можна загорнути з собою коштує 5 доларів!

3. Індія

Індія має бути у кожного в туристичному списку. Для одних вона буде приголомшливою, для інших цікавою, а незвичайною — для всіх! В Індії є дуже красиві місця, які варто відвідати. Це недорога країна, але все залежить від ваших апетитів. За денний бюджет у 20 доларів ви можете непогано провести час — смачно поїсти, переночувати в зручних апартаментах, відвідати кілька туристичних місць і побалувати себе сувенірами.

4. Філіппіни

Ідеальні пляжі, привітні жителі й красива природа. Як і в багатьох інших країнах Південно-Східної Азії, ціна на життя сміховинно низька. Кава коштує приблизно 11 центів, їжа – 2,5 долара, а місце в хостелі всього 9 доларів на людину! Крім того, тут знаходиться Палаван — острів, заради якого багато хто і приїжджає на Філіппіни.

5. Парагвай

Парагвай здається маловідомою країною, яку дуже часто обходять стороною мандрівники. Тут немає особливих пам’яток і архітектурних шедеврів. Сюди в основному їдуть ті, хто хотів би побачити життя американців зсередини, подивитися їх традиції й пожити їхнім життям. Вуличну їжу можна купити за 2 долари, в ресторанах ціни на обід також приємно здивують — від 3 до 5 доларів. Маючи у своєму розпорядженні денний бюджет в 15 доларів, ви можете дозволити собі все! Ну а якщо Парагвай вас все ж підкорив, і ви плануєте залишитися в цій країні надовго, то цілком реально знайти приватні апартаменти всього за 200 доларів на місяць!

Можна поділитись з друзями:


Читайте також