Цікава та корисна інформація

Пернаті друзі – Топ 5 найкращих варіантів

Отже, ваша сім’я вже готова завести нового улюбленця, але на цей раз ви зважилися на щось незвичайне — на пернатого друга. І всупереч усім складнощам, з якими ви можете зіткнутися, домашній птах стане вашим кращим провідником! Адже деякі з цього сімейства можуть прожити й понад 50 років. Фактично, ви заводите одного друга на все життя. Яку птаху вибрати, щоб спільне проведення часу стало приємним для вас обох? Спочатку слід точно з’ясувати — скільки часу в день ви зможете приділяти їм увагу, скільки місця їм буде потрібно і яку їжу вони люблять. Якщо ви впораєтеся з їх невеликими побажаннями, тоді вперед! Вибирайте зі списку Топ 5 кращих птахів для будинку.

Папуга

Також відомі як «хвилясті папуги». Папуги можуть швидко стати кращим другом вашої сім’ї завдяки своїм смішним жестам і ненав’язливим мелодіям. До того ж, ці птахи добре навчаються — їх цілком реально привчити їсти з руки, насвистувати різні мелодії й говорити якесь слово.

Корелла

Корелла дуже люблять грати зі своїми господарями, вони занадто товариські, саме тому їм слід приділяти хоча б одну годину уваги в день. Ці яскраві птахи воліють проводити час за межами своєї клітки. Вам слід купити кілька підвісних кілець, щоб пернаті могли самі себе розважати та не відволікати вас від важливих справ.

Какаду

Какаду — яскравий птах, який любить привертати увагу оточуючих не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і поведінкою. Ці пернаті швидко прив’язуються до своїх господарів і отримують максимальне задоволення при спільному проведенні часу. Якщо птиці обділені спілкуванням зі своїм господарем — вони починають самі собі вискубувати пір’я в знак протесту.

Нерозлучники

Якщо ви шукаєте супутника життя — зупиніть свої пошуки на цьому прекрасному створінні. Ці птахи не обов’язково повинні бути прив’язані до свого виду. Вони вміють вірно і віддано дружити навіть з людьми. Ще більш вірні вам вони стануть, якщо ви виконаєте їх маленьку примху — надасте постійний доступ до води.

Зяблик

Якщо ваша сім’я шукає птицю, яка не вимагає особливої та тривалої уваги, зяблик цілком може підійти. Попри те, що він шалено гарний зовні й співає найчарівніші пісні — це не ручний птах. Зяблик буде забавляти вас, але в руки не дасться. Його клітка — його фортеця. Тому, якщо у вас дуже товариська дитина і ви самі не проти пограти з домашнім улюбленцем — зяблик не найкращий друг. Розгляньте більш класичний варіант з хвилястими папугами.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

Люди витрачають два тижні життя в очікуванні зеленого сигналу світлофора

Подорожі

Карантин


Читайте також