Цікава та корисна інформація

Топ 5 кращих серіалів про пограбування

На цей раз ми підготували топ 5 найцікавіших серіалів про пограбування, які утримають вашу увагу від першої до останньої серії. У цьому списку кожен може знайти щось для себе — інтригуючий трилер, смішна не банальна комедія або захоплюючий бойовик. Вибирайте те, що вам до душі!

1. Великий куш

Великий куш — комедійний серіал, в якому четверо нечесних на руку друзів знаходять фургон з золотом. Звісно, у них виникає непереборне бажання привласнити наповнення фургона собі. Незабаром вони з’ясовують, що у світі немає нічого безхазяйного… Тепер хлопцям доведеться стати частиною серйозних кримінальних розбірок.

2. Пограбування століття

Пограбування століття — серйозний трилер, який заснований на реальних подіях. Бувалий злодій Чайо домовляється зі своїми друзями про пограбування національного колумбійського банку. Точно такі ж події відбувалися в місті Вальедупар в 1994 році …

3. Саламандра

Саламандра — приголомшливий бельгійський серіал, який розповідає про пограбування брюссельського банку. Злодії викрадають особисті речі з 66 сховищ. Власники вкраденого не можуть заявити в поліцію, оскільки мають свої таємниці, пов’язані з наповненням банківських сейфів. Поліція наполегливо намагається розслідувати пограбування, але заяв від потерпілих так і не надійшло.

4. Хороші дівчата

Американська легка комедія, яка полонить увагу глядачів. Картина про трьох простих домогосподарок, яким терміново потрібно добути гроші. А коли жінці щось потрібно — немає нічого неможливого, тим більше якщо справа стосується лікування її дитини. Для цього жінки йдуть на крайні заходи — вирішуються пограбувати банк. Тільки ось зброя у них бутафорська, тому невідомо чи отримають вони бажані долари … До речі, випуск серіалу триває і донині.

5. Грабуй награбоване

Представники страхової компанії збираються допомогти звичайним людям, які постраждали від недобросовісності з боку влади. Для цього вони створюють команду професіоналів. Сучасні Робін Гуди будуть грабувати у чиновників і бізнесменів, повертаючи все законним господарям … Звісно, все це в рамках законів, адже їх фінансова освіта і досвід дозволяє провернути й не такі афери … Варто тільки додати, що цей гостросюжетний серіал настільки полонив увагу глядачів, що після одного запланованого сезону зняли ще чотири поза планових. Можливо це саме те, що ви шукали!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Кожен з нас проводить уві сні більше 20 років

Подорожі

Карантин


Читайте також