Цікава та корисна інформація

Топ 5 найпростіших рецептів печива з кокосовою стружкою

Кокосова стружка — вона заманить не тільки смаком, але і ніжним неповторним ароматом. Особливий продукт, який навіть в десерті принесе вашому організму максимум користі й мінімум шкоди. Сьогодні ми розповімо 5 найпростіших рецептів кокосового печива, які обов’язково стануть вашими улюбленими.
Що стосується тих, хто боїться погладшати, кокос сам по собі не зовсім дієтичний продукт, але в розумних кількостях він благотворно впливає на організм. Амінокислоти, що містяться в ньому, продовжать молодість шкіри, а клітковина очистить від токсинів.

1. Кокосанка

Традиційне печиво з кокосової стружки до складу якого входить всього три компоненти! Необхідно взяти 2 великих яйця, 250 грамів стружки кокоса і 120 грамів цукру (можна взяти 150 грамів, якщо любите солодше). Яйця з’єднати з цукром, додати кокос і все гарненько вимішати ложкою. Маса не повинна бути рідкою, якщо рідка — підсипте ще кокоса. Тепер формуємо руками маленькі кульки й викладаємо їх на деко. Випікати в заздалегідь розігрітій печі до 180 градусів не більше 20 хвилин до рум’яної скоринки на кульках.

2. Кокосове печиво “Згущене молоко”

Подвійний смак і аромат! Приготування простіше простого — змішати всі інгредієнти й викласти масу по столовій ложці на деко. Потім в духовку на 15 хвилин (180 градусів). Важливо! Завжди викладайте печиво на пергамент або змащуйте деко олією, щоб уникнути підгоряння. А ось і список продуктів: 200 грам кокоса, 40 грамів борошна, 200 грамів згущеного молока білого, сіль на кінчику ножа, ванілін.

3. Вівсяне кокосове печиво

Просто пальчики оближеш! Немає нічого приємнішого поєднання найсмачніших продуктів … Вам знадобиться: стружка кокоса 100 грамів, вівсяні пластівці 80 грамів, 125 грамів борошна, 100 грамів цукру, пів ч. л. соди, солі, 2 ст. л. меду, 100 грамів масла вершкового. З’єднайте всі сухі інгредієнти, крім цукру. Цукор, мед і масло перекласти в каструльку і розтопити. Дайте охолонути. З’єднайте сипучу суміш і рідку. Скачайте кульки й, відступаючи по 2 см від сусіднього, викладіть на застелене пергаментом деко. Трохи сплюсніть кожен. Випікати при 180 градусах 15 хвилин.

4. Цукрове в кокосі

Вам знадобиться: 250 грам борошна, пів ч.л. соди, пів ч.л. розпушувача, щіпка солі, 200 г цукру, 130 грамів кокоса, 5 ст.л. молока, ванілін. З’єднайте всі сухі продукти, крім цукру. Цукор і масло перебийте міксером. Перемішайте суху суміш, масляну суміш і молоко. Замісити тісто, і скачати ковбаски. Загорнути їх в плівку і залишити в морозилці на півгодини. Вийняти ковбаски й нарізати кружечками. Пекти при 150 градусах 15 хвилин.

5. Печиво з кокосовою стружкою

Необхідно взяти: 1 ст. л. крохмалю кукурудзяного, 320 грамів борошна, 100 г цукру, 1 ст. л. кокосової стружки, 1 ч. л. розпушувача, 200 мл кокосового молока, 1.5 ст. л. олії, фруктовий сироп. Змішайте молоко і крохмаль. Додайте масло, а потім всі інші сипучі інгредієнти. Борошно вводьте частинами, маса повинна вийти однорідною. Розкачайте качалкою до товщини 1 см і виріжте формами печива. Розкладіть їх на деко, змастіть кожне сиропом і посипте кокосом. Пекти при 180 градусах приблизно 10 хвилин. Смачного!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Леонардо да Вінчі малював посмішку Мона Лізи 12 років

Подорожі

Карантин


Читайте також