Цікава та корисна інформація

Новий 2021 рік: Топ 5 найщасливіших кольорів року

Не за горами Новий 2021 рік — рік бика. На зміну маленькій тварині, яка супроводжувала нас весь попередній рік, прийде величезна істота і тільки від ваших дій залежить, чи прихильно вона буде ставитися до вас. Отже, щоб не розгнівати символ року необхідно дотримуватися певних правил при зустрічі з ним в новорічну ніч. Найперше, що необхідно пам’ятати, ні в якому разі не зустрічайте свято в червоних тонах. Ви напевно чули про вираз “як бик на червону ганчірку”? Тому не провокуйте тварину… Крім того, не перестарайтеся з аксесуарами — це теж може роздратувати володаря року і напророкує вам неприємностей. А докладніше про те, яким кольорам в одязі найкраще віддати свою перевагу — читайте в нашому топ 5.

1. Білий

Головний колір. Оскільки символом наступного року є білий бик, не дивно, що саме цей колір найважливіший. Вибирайте образ в стриманому стилі, адже часом навіть білий колір може виглядати дуже кричущо, в залежності від фасону виробу. Варто звернути увагу не тільки на свій наряд, але і на декор вашого будинку. Нарядіть святковий стіл білосніжною скатертиною, не поскупіться на гарні білі серветки й не забудьте про білі свічки — вони додадуть романтики святу.

2. Металевий

Другий колір, який повинен бути присутнім як в гардеробі, так і в інтер’єрі. Звичайно, плаття кольору металік буде виглядати дуже зухвало, а ми нагадуємо, що господар року не любить прояви агресії … Тому придивіться до прикрас і доповнень образу — металевих поясів, сережок, браслетів.

3. Коричневий

Цей колір досить сприятливо впливатиме на ваше свято і подальший рік, оскільки коричневий і є окрас бика. Пограйте на контрастах — коричневий верх і білий низ або ж навпаки. Пам’ятайте, що бик не любить надмірностей, тому більш консервативні, але зручні вбрання припадуть йому до душі, наприклад, світла сорочка і коричневі лосини.

4. Зелений

Колір трави також може заманити цю травоїдну тварина. Приміряйте зелене повсякденне плаття довжини міді — відмінний спокійний образ для зустрічі нового року. Або розгляньте варіант з лосинами / штанами й зеленим простим светром. Головним зеленим атрибутом інтер’єру у вашому будинку, безумовно, повинна стати ялинка і різдвяний вінок.

5. Блакитний

Цей колір не має ніякого відношення безпосередньо до символу року, але він вважається нейтральним, тому також підійде для бенкету. Ну а якщо не хочете витрачатися на новий наряд, то світлі блакитні джинси та біла випрасувана сорочка в цьому році будуть як ніколи до речі!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

У що вірити? Топ 5 найпопулярніших релігій у світі

Подорожі

Карантин


Читайте також