Цікава та корисна інформація

З новим роком! Топ 5 найкращих новорічних фільми

Попереду тиждень новорічних свят – час відпочинку та розслаблення. І якщо вам набридли старі новорічні програми, шоу і всім звичне «З легким паром» – ви звернулися за адресою! Сьогодні ми розповімо про топ 5 найсвіжіших новорічних фільмів, які додадуть у ваше святкування трохи доброти й чарівності. Ці кінокартини неодмінно торкнуться сердець маленьких і великих телеглядачів! Тому влаштуйтеся зручніше і гарного вам перегляду.

1. Різдво в засніженому готелі 2018

У сучасному світі кожен бореться за місце під сонцем. Так сталося з героями цього різдвяного фільму – Кевіном і Дженні. Вони обидва працюють у видавництві, але як раз перед новорічними святами гряде низка звільнень. Залишиться той, хто напише кращу статтю. Для цього письменники відправляються у відрядження і застряють в готелі, чим закінчиться суперництво за посаду – дивіться в кінострічці.

2. Різдвяні хроніки 2018

А ви вірите в Санту? Герої цього фільму вірять, більш того, їм вдалося зняти Санту на відео і навіть зламати його сани. Щоб різдво не було скасоване, діти повинні допомогти старигану полагодити свої сани й відправитися в шлях далі. Ось тільки хто їм повірить?

3. Різдво на двох 2019

Кейт – проста продавчиня в магазині новорічних прикрас. Вона дуже замкнута і часто конфліктує зі своєю сім’єю. Але Різдво час чудес. Саме сьогодні вона зустріла Тома – чарівного хлопця, в реальності якого вона, до речі, дуже сумнівається ….

4. Полярний експрес 2004

Це казкова історія про хлопчика, який сам вирушив у володіння Санти. Навіщо чекати дива, якщо можна самому собі створити чудову святкову подорож! Добра кінострічка, наповнена фантазією і трохи вигадкою. Сюжет обов’язково торкнеться сердець як великих, так і маленьких глядачів.

5. Різдвяна історія 2009

Класична історія від Чарльза Діккенса, яку трансформували в мультик. Все той же скнара, все ті ж три варіанти розвитку різдва … Як і раніше вона вводить головного героя в роздуми про добро і зло і підкреслює, як же, все-таки важливо приймати сторону добра.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Джордж Буш і Х’ю Хефнер двоюрідні брати

Подорожі

Карантин


Читайте також