Цікава та корисна інформація

Екскурс в історію: Топ 5 країн з найсмачнішим пивом

Подорож — це не тільки культурний відпочинок і пізнання чогось нового, це повне розслаблення як душі, так і тіла! Що може розслабити краще ніж келих слабоалкогольного напою, випитого за смачним обідом або вечерею. Так, сьогодні піде мова про пиво і п’ять країн, які варять найсмачніше пиво у світі! Якщо ви опинитеся в одній з них, не забудьте продегустувати цей п’янкий напій і взяти кілька пляшок з собою як сувенір друзям.

5. Ірландське пиво

Всі вважають, що Ірландія виробляє найсмачніший віскі у світі, але мало хто знає, що ця країна займає перше місце у світі серед найсмачніших вироблених пив. Саме в Ірландії варять неповторний коричневий Гіннес — напій, який залишає шоколадний посмак з горіховими нотками. Це унікальне пиво, аналогів якому немає в світі, ось чому його варто спробувати.

4. Американське пиво

Сама по собі Америка не вважається пивною країною, вона не спеціалізується на масовому виробництві пива. Проте, в кожному куточку США ви можете знайти маленьку місцеву пивоварню, де завжди знайдеться свіжий напій на розлив. Крім того, ці невеликі ресторани приваблюють своєю американською автентичністю — ви можете насолодитися стаканчиком холодного напою, споглядаючи історію Америки …

3. Чеське пиво

Безперечно, Чехія є світовим лідером з виробництва цього зігріваючого коктейлю. Країна, в якій просто немає поганого або не смачно пива. Чому? Тому що пиво — це не просто напій з прилавка в магазині, це частина чеської культури. Чеське пиво, в першу чергу, вариться не на експорт, а саме для жителів країни — для чехів немає нічого ганебного з п’ятничного вечора і по вечір неділі пробути в хмільному стані — такі традиції. Старовинні рецепти не змінюють свого складу вже протягом декількох століть і радують смаком і якістю як місцевих, так і туристів.

2. Бельгійське пиво

Також, як і Чехія, Бельгія ввела у свою культуру вживання пива. У бельгійців є кілька сортів пива, яке не зустрінеш ніде у світі. Якщо надумаєте покуштувати якогось з них — відвідайте місцевий бар або пивну, свіже точене бельгійське пиво набагато смачніше закоркованого в пляшках.

1. Німецьке пиво

Про німецьке пиво можна говорити довго, але краще один раз спробувати. Варто тільки додати, що німці роблять цей напій більш насиченим і міцним, ніж чехи або ірландці. Саме в Німеччині можна відвідати найчудовіші пивні з традиційним німецьким пивом і копченими франкфуртськими ковбасками. Спробуйте вирватися в Німеччину в жовтні, коли німці проводять Октоберфест — це один з найбільш видовищних заходів у світі!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

5 нових та цікавих комедій для приємного вечора

Подорожі

Карантин


Читайте також