Цікава та корисна інформація

Топ 5 робіт закордоном для яких не потрібен диплом

В СРСР вважалося дуже престижним мати свою волгу, їздити на дачу і, звичайно ж, бути лікарем або професором в університеті, оскільки це була досить-таки прибуткова робота. Часи змінюються й сучасники все частіше в пошуках грошей виїжджають за кордон, багато хто так і не встигнувши отримати належну освіту або ж досвід роботи за своєю спеціальністю. Життя не залежить від одного лише диплома, саме тому сьогодні топ 5 підготував 5 професій за кордоном, які не вимагають освіти. Додамо тільки, що вони актуальні для будь-якої країни.

Водій

Це популярна робота в будь-якій країні. Все, що вам необхідно — легальна віза в країні перебування і водійські права. Не обов’язково оформляти таксі ліцензію, можна працювати “під кимось” і платити невеликий відсоток за шефство цієї людини й використання його автомобіля. Крім того, сучасні програми таксі Убер і Болт дозволяють не володіти мовою країни, в якій ви працюєте. Досить вивчити як буде «доброго дня», щоб привітатися при зустрічі з пасажиром.

Пікер

Багато складів в країнах ЄС з радістю приймуть вас на роботу пікером при наявності легальної робочої візи. Це не дуже складна робота, яка не потребує освіти. Все, що буде входити в ваші обов’язки — сканувати штрих-коди на товарах або коробках з товарами.

Пакувальник

Ще одна робота за кордоном, яка не потребує ні в диплома, ні знання мови. Пакувальник — це людина, яка фасує в коробки або пакети певну продукцію. Зазвичай ця робота не на уважність, а на швидкість. Якщо відчуваєте в собі потенціал — реалізуйте його й отримаєте непогані гроші!

Адміністратор

Робота менеджером кафе, рецепшионістом хостелу або готелю — все це те, що не вимагає вищої освіти. Однак в цьому випадку знати мову країни, в яку ви їдете, або хоча б англійську — обов’язково для спілкування з відвідувачами. У багатьох країнах ЄС туризм є головною галуззю, тому робочі місця для менеджерів готелів, хостелів, барів і кафе є завжди.

Продавець

Також, як і в попередній професії, все, що вам необхідно — знати мову та легальні робочі документи. Користуватися касовим апаратом вас швидше за все навчать на місці, оскільки в кожній мережі магазинів програми по веденню обліку товарів різні, тому не переживайте з цього приводу. Спробуйте і ви зрозумієте, що світ не обертається навколо паперу з назвою диплом.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“В більшості випадків людям завдає біль не те, що відбувається – їх ранять власні очікування”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Неможливо стати масоном, будучи атеїстом. Первинна вимога до потенційних членів – віра в якусь вищу силу

Подорожі

Карантин


Читайте також