Цікава та корисна інформація

Топ 5 нових ідей куди здати старі речі

Ваша шафа переповнена, речі падають з вішалок, а в полицях не вистачає місць навіть для шкарпеток? Тоді прийшов час провести ревізію і позбутися від зайвого. Ну ось, все розсортовано й складено по пакетах, готове до утилізації. Залишається тільки одне питання, куди подіти непотрібний одяг, адже викинути шкода, а залишити порошиться в пакеті на балконі — злочин. Сьогодні ми розповімо топ 5 ідей, куди прилаштувати старі речі.

1. Подаруйте знайомим

Можливо у вас є подруга з таким же розміром одягу, а ваші джинси, які ви не носите третій рік — це її планова покупка? Запропонуйте вибрати з того, що вам більше не знадобиться, цілком ймовірно, що ви здорово збережете бюджет людини від зайвих витрат.

2. Продайте

Варіант для більш підприємливих людей. Подайте оголошення на безкоштовних майданчиках купівлі-продажу, знайдуться люди, які не можуть дозволити собі новий одяг, але готові купити б. у за помірну вартість.

3. Віддайте на благодійність

Є безліч організацій, які з вдячністю приймуть непотрібні речі та одяг. Подальше їх використання призначене для людей з низьким соціальним забезпеченням. Повірте, це дуже добра справа, адже є й ті, хто не має коштів ні на нове, ні на б. у.

4. Здайте на переробку

Викидаючи речі просто на смітник ви захаращуєте природу відходами. Адже одяг — це не органічне сміття і його необхідно переробляти. Пошукайте у своєму місті текстильні контейнери. Зазвичай саме вони призначені для старого одягу з якого спеціалізовані компанії виробляють вторсировину для пошиття нових речей.

5. Віднесіть в H&M

Цей магазин є майже у всіх більш-менш великих і середніх містах. Його ексклюзивна пропозиція в тому, що співробітники H&M приймають ношений одяг і самі сортують його на дві категорії — добродійність або вторинну сировину. Таким чином ви приносите і людям, і планеті неоціненну користь!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“В більшості випадків людям завдає біль не те, що відбувається – їх ранять власні очікування”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Топ 5 хитрих правил фарбування хною

Подорожі

Карантин


Читайте також