Цікава та корисна інформація

Там варто бути: Топ 5 найкращих місць в Парижі

О, Париж! Це місце найсвіжіших круасанів в світі й найромантичніших чоловіків! Це місце, яке надихає приголомшливими вуличками, архітектурою та самими затишними кав’ярнями. Сьогодні ми розповімо про топ 5 місць, які наповнять вас неймовірними спогадами про Париж на все ваше життя, тому якщо збираєтеся ознайомитися з французькою культурою – не проходьте повз!

#Річка Сєна

Якщо ви опинилися в Парижі, найпростіше ознайомитися з усіма його визначними пам’ятками – це купити квиток на катер, який робить оглядову екскурсію по річці Сєні. Вартість квитка буде приблизно 10 євро, в цю вартість входить дорога туди – назад. Оскільки річка проходить через місто, ви побачите всі головні визначні пам’ятки Парижа.

# Лувр

Безсумнівно, це місце – рай для прихильників мистецтва! Адже саме в Луврі зібрані оригінальні картини найвідоміших світових художників. Крім картин ви побачите безліч виставок з автентичними предметами різних віків і народів. Відома Мона Ліза теж тут – не забудьте зробити з нею селфі!

#Нотр-Дам де Парі

Нажаль, величний Нотр-Дам частково обгорів, але найвідоміша пам’ятка Парижа так саме віє багатовіковою історією. Це та старовинна архітектура, яка назавжди залишиться в ваших думках і серці. Краще один раз побачити все своїми очима.

#Ейфелева вежа

Це французька класика. Повірте, вона прекрасна. Дивлячись на неї знизу, ви побачите оригінальну старовинну конструкцію, а піднявшись вгору – місто тисячі французьких вуличок. Варто додати, що ввечері вежа запалюється тисячами вогників і стає ще красивішою.

#Діснейленд

Ви напевно подумаєте, що це дурниця, яка розрахована тільки на дітей. Насправді ж, це казка, яка повністю поглинає й дорослих. Атракціони, декорації, артисти, сувенірні лавки і паради – все організовано таким чином, що залишитися байдужим просто неможливо. Діснейленд знаходиться в передмісті Парижа, практично до входу якого ходить електричка. Квиток коштує в межах 70-100 євро залежно від сезону та кількості відвідуваних парків.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Армії утримуються для захисту існуючої системи, а не людей. В майбутньому розумне людство не допустить війни”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Банани – це ягоди

Подорожі

Карантин


Читайте також