Цікава та корисна інформація

Правильні відносини: 10 корисних фактів

В даний час ми знаходимося в Золотому столітті знайомств! З розвитком технологій наше особисте життя тільки поліпшується. Ми можемо спілкуватися навіть дистанційно, намагаючись знайти потенційних партнерів. Сьогодні ми представимо 10 фактів про знайомство і побачення, як наживо, так і через соцмережі, які допоможуть налагодити особисте життя.

Придивіться один до одного

Чим довше ви зустрічаєтеся з ким-небудь до вступу в шлюб, тим менше ймовірність того, що шлюб закінчиться розлученням. У чому секрет успішного шлюбу? Навряд-чи є однозначна відповідь. Однак Ендрю Френсіс і Хьюго Міалон з Університету Еморі провели дослідження на тему шлюбу ще в 2014 році. В опитуванні брало участь 3151 людини. Результат: пари, які зустрічалися протягом трьох або більше років, перш ніж одружилися, мали ймовірність розлучення всього 40% в порівнянні з тими, хто був у відносинах менше року.

Щаслива жінка – щасливі відносини

Щастя жінки є ключовим показником успішних відносин. Дослідження, проведене в 2014 році в школі мистецтв і наук Рутгерса, показало, що шлюб міцніше, якщо жінка задоволена своїми відносинами. А ось рівень щастя чоловіка не впливає на якість шлюбу так сильно.

А хто ви зодіаку?

Вдалий шлюб не залежить від астрологічних знаків. Дослідження провів сайт OkCupid, проаналізувавши більш ніж 500 000 профілів своїх користувачів. Висновок однозначний і остаточний – немає ніякого зв’язку між сумісністю людей і знаком Зодіаку.

Заміж за брата

Як же радісно, коли ти шукаєш свою другу половину в соцмережі і знаходиш її! Як же сумно при зустрічі дізнатися, що це твій брат або сестра… І таких випадків дуже багато! Тому в Ісландії винайшли додаток для знайомств, яке виключає з пошуку всіх ваших родичів. На жаль, в Ісландії це є справжньою сексуальною катастрофою. Відбувається таке в силу наступних причин: населення Ісландії відносно невелике (приблизно 320 000 чоловік), в Ісландії дуже мало іноземних громадян, а Ісландські прізвища не дають ніякого уявлення про спорідненість двох людей. Навіть у братів і сестер в Ісландії можуть бути різні прізвища.

Ютуб – майданчик для знайомств

З самого початку YouTube був сайтом знайомств. Коли вперше запустили YouTube, творці веб-сайту не були впевнені, в якому напрямку вони хотіли б його використовувати. Оскільки домен був зареєстрований в День святого Валентина, вони дали сайту слоган»Tune In Hook Up”. Спочатку мета полягала в тому, щоб забезпечити платформу, на якій користувачі зможуть завантажувати свої відео та спілкуватися з іншими користувачами.

Трохи червоного

Червоний колір робить людей більш привабливими. Порада для тих, хто хоче поліпшити своє особисте життя: носіть червоне. Через те, що ми асоціюємо з червоним кольором, це може вплинути на те, як ми сприймаємо людей і як сприймають нас. Дослідження, проведене в 2008 році Американською психологічною асоціацією, показало, що чоловіки оцінюють жінок, що носять червоне, як більш привабливих, пов’язуючи цей колір з сексом. Друге дослідження 2010 року, проведене тією ж Асоціацією, показало, що жінки пов’язують червоний колір з силою і статусом.

Як вони шукали один одного

Телеграма 19-го століття широко використовувалася для знайомств і спілкування, отримавши прізвисько «вікторіанський інтернет». Цей спосіб спілкування був настільки популярний, як сьогоднішні соцмережі.

Назад в молодість…

Існує загальне “правило побачень”, що дозволяє визначити, чи є ваш потенційний партнер відповідним за віком. Ви коли-небудь задавалися питанням, чи варто вам зустрічатися з людиною, яка молодша за вас? Існує проста формула. Скоротивши наполовину свій вік і додавши 7, ви зможете точно визначити, чи занадто молодий для вас обранець. Вам 36, а йому 24? Удачі, але в наступному році!

І у чоловіків є почуття

Чоловіки зазвичай першими кажуть: “Я люблю тебе”. Дослідження, проведене Американською психологічною асоціацією в 2011 році, в якому взяли участь 94 людини у віці від 18 до 69 років, показало, що беруть участь чоловіки більш ніж в два рази частіше, ніж жінки, зізнаються в любові своєму партнерові.

Підступність жінки

Жінка може зізнатися в коханні заради короткого роману. Опитування, проведене тією ж Асоціацією, підтвердило, що жінки, швидше за все, визнаються в любові, якщо вони жадають відносин без прихильності.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

За день кров людини долає дистанцію більш ніж в 19 кілометрів

Подорожі

Карантин


Читайте також