Цікава та корисна інформація

Новини бізнесу: Топ 5 надійних криптовалюти

Криптовалюта стала предметом палких суперечок з моменту її появи на ринку. Було багато розмов про використання технології блокчейн і про те, як вона вплине на фінансові транзакції в майбутньому. Попри розбіжності, кількість людей, що інвестують в ці віртуальні гроші, тільки збільшилася. Сьогодні ми розповімо про 5 валют, які займають найбільшу частку крипторинка.

#Біткойн (BTC)

Біткойн (BTC) – одна з кращих віртуальних валют на ринку. Коли біткойн з’явився вперше, то багато людей не вирішувалися інвестувати в нього. Через роки він став однією з кращих віртуальних валют на ринку. Він працює на децентралізованій платформі та дозволяє користувачам відправляти й отримувати гроші. Біткойн приваблює інвесторів, оскільки вони можуть отримувати більший прибуток на постійних коливаннях цін.

#Litecoin (LTC)

Ця валюта працює через однорангові транзакції й дуже схожа на BTC. Чарлі Лі, колишній співробітник Google, придумав її як спосіб вирішити проблеми, з якими стикається BTC. По-перше, на цій платформі набагато швидше проводити транзакції. По-друге, операції з нею коштують досить мало в порівнянні з BTC. По-третє, майнінг відбувається швидшими темпами, і тому в грі залучений великий обсяг даних. Крім того, вкладення в Litecoin цілком доступні, що робить її привабливою для інвесторів.

#Ethereum

Ethereum працює завдяки блокчейну, а користувачі можуть здійснювати транзакції тільки з використанням Ether. Після того, як на ринку з’явився біткойн — з’явилися й інші валюти. Ethereum – це віртуальна валюта, яка також прив’язана до блокчейну, і користувачі можуть здійснювати транзакції з використанням Ether. Ця платформа — спроба створити світовий комп’ютер, який повністю змінить спосіб роботи Інтернету. Ethereum дуже добре зарекомендувала себе серед новачків крипторинка, оскільки вихід на цей ринок (саме з цією валютою) не вимагає великих затрат. Купівля Ethereum досить проста, а торгівля нею не викликає складнощів. Більш того, за словами експертів, з роками її вартість буде зростати.

#Ripple (XRP)

Ripple (XRP) дає доступ користувачам здійснювати обміни валюти через мережу. Ripple стала привабливою системою для фінансових установ, оскільки дозволяє їм обробляти транзакції на високій швидкості, зберігаючи при цьому безпеку угод. Саме простота операцій зробила цю валюту вельми популярною, і з роками вона неухильно зростає в ціні.

#Bitcoin Cash

Bitcoin Cash – це ще один різновид BTC, заснована у 2017 році, щоб зробити транзакції валюти більш доступними. Таке підвищення ефективності платформи стало можливим завдяки збільшенню обсягів даних на самій платформі. Серед експертів ринку криптовалюти багато суперечок щодо такої модернізації Bitcoin, однак те, що Bitcoin Cash тільки росте в ціні — незаперечний факт.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

За останні 5 хвилин Земля пролетіла 6 тисяч км

Подорожі

Карантин


Читайте також