Цікава та корисна інформація

Запасайтеся попкорном! Топ 5 кращих серіалів

Ще якихось сорок років тому наші мами й бабусі дивилися телевізор по будильнику в прямому сенсі цього слова. Адже каналів було зовсім небагато, а передачі по ньому і зовсім транслювалися тільки в певний час. Зараз в еру технологій нас застала зненацька інша проблема — перенасичення тв програмами. Ми зібрали топ 5 кращих серіалів, щоб ви були впевнені в правильності їх вибору! Не витрачайте час на вибір, витрачайте його на перегляд!

1. У всі тяжкі

Чи може який-небудь серіал посісти перше місце замість цього трилера? Навряд чи. Епізод починається повільно, це історія про те, як шкільний учитель хімії переживає низку випробувань. Уолтеру вже за п’ятдесят, і він занадто розумний для своєї роботи, але йти йому нікуди. Він мовчки спостерігав, як його друзі піднімаються кар’єрними сходами … Його син потребує особливого догляду, а його дружина вагітна незапланованою дитиною. Додатково до всього йому ставлять діагноз — неоперабельний рак легенів. Оскільки залишилося жити всього кілька років і потрібно піклуватися про сім’ю, варіантів небагато. Він починає варити метамфетамін після того, як стає свідком арешту, пов’язаного з наркотиками. Адже у затриманих дилерів було виявлено кілька сотень тисяч доларів, а все, що йому зараз необхідно — гроші …

2. Гра престолів

Це розповідь про дев’ять благородних родин, які борються за контроль над землями. Сюжети вражають. Спершу ви зустрінетеся з покинутим Джоном Сноу, який мешкає на відшибі королівства. Його історія життя досить цікава. Не менш цікава й історія його сестер. Також ви познайомитеся з Дейенеріс Таргаріен, чий батько був відомий як божевільний король. Це лише невеликий опис героїв, більше емоцій надасть тільки повний перегляд кінострічки.

3. Сейнфілд

Несподівана розповідь, яка, можливо, з самого початку не викличе у вас інтересу. Серіал розповідає про життя коміка Джеррі Сейнфілда і його друзів. Було б м’яко назвати їх невротиками. Вони не тільки байдужі до життя інших, а й готові заподіяти їм шкоду, щоб домогтися свого. Ви побачите як Крамер, Джордж і Елейн боротимуться з соціальними проблемами. Попри незрозумілу зав’язку, далі серіал стає все більш цікавим і захоплюючим.

4. Ходячі мерці

Уявіть, що ви перебуваєте в комі, а прокинувшись виявляєте, що світ вже не той, яким був раніше. Всюди зомбі, і ви повинні відвести тих, хто вижив в безпечне місце. Що ж, це реальність Ріка Граймса — головного героя поліцейського. Якщо вас дратують зомбі, то це точно не ваш серіал, бо вони є майже в кожній сцені.

5. Краще подзвоніть Солу

Якщо ви дивилися «У всі тяжкі», то, ймовірно, вам сподобалася роль адвоката. І цей серіал — продовження його ролі. Захоплююча історія про те, як Джиммі намагається відкрити адвокатську контору і які судові процеси він проходить. Так що, якщо ви сумуєте за Уолтером, ви знайдете тут його відголос.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

З 1991 року в європейських країнах морква вважається не овочем, а фруктом.

Подорожі

Карантин


Читайте також