Цікава та корисна інформація

ТОП 10 найнебезпечніших міст на планеті

Плануючи свою відпустку, варто звернути увагу на безліч аспектів, і в першу чергу на безпеку в місті. Більшість міст у цьому списку є популярними туристичними місцями. Тому мало хто знає, що вони складають список 10 найнебезпечніших міст на планеті. І що найдивніше всі вони розташовані на території 3 країн.

Щоб не зіпсувати Вам відпочинок DEZTOP підготував 10 найнебезпечніших міст.

1. Белен, Бразилія

число вбивств на 100 000 : 71,38

Белен – це північна частини Бразилії. Місто є важливим стратегічним об’єктом у розвитку основних туристичних напрямків. Незважаючи на це рівень небезпеки в місті досить високий. Із загальної кількості населення число вбивств на 100 000 становить 71,38. В останні роки тут збільшилася кількість інцидентів із застосуванням насильства. Туристи – не виняток, вони також стикаються з крадіжкою і грабунком.

2. Сьюдад-Ґуаяна, Венесуела

число вбивств на 100 000 : 80,28

Сьюдад-Ґуаяна є портовим містом в Болівії. Серед визначних пам’яток міста можна виділити національні парки і красиві водоспади. На сьогоднішній день люди повинні бути більш обережні, подорожуючи в це місто. За цим стоїть проблема безпеки. Венесуела оголосила про зниження економічної стабільності, і люди почали страждати від бідності в більшості регіонів. Тому рівень вбивств в країні виріс і становить 80,28 на 100 000 чоловік.

3. Сьюдад-Вікторія, Мексика

число вбивств на 100 000 : 83,32

Сьюдад-Вікторія розташована в північно-східній частині мексиканського штату. Місто є одним з найнебезпечніших міст у світі. Влада повідомляє про велику кількість інцидентів із застосуванням насильства щодня. Рівень вбивств у Сьюдад-Вікторії становить 83,32. Члени численних злочинних угруповань беруть участь у перестрілках і проливають кров у місті. Випадки стрілянини не є винятком навіть у поліцейських дільницях.

4. Форталеза, Бразилія

число вбивств на 100 000 : 83,48

Форталеза розташовується на північному сході Бразилії. Місто славиться культурним життям та історичними аспектами. Влада проводить організаторські кампанії з контролю за проблемами в місті. І незважаючи на це, такі міста, як Форталеза, знаходяться в списку найжорстокіших міст світу. Пляжні міста і різні туристичні місця міста завжди були в центрі уваги. Число вбивств в самому приміському місті залишає бажати кращого. Тому і туристам сюди їхати не рекомендується.

5. Ла Пас, Мексика

число вбивств на 100 000 : 84,79

Ла-Пас є одним з найбільших міст Мексики. Досить маленький, але красиве місто славиться своїми пейзажами і пригодами. І тим не менш, тут відбувається багато злочинів. Тому тут стає небезпечно, і тепер туристи дуже стурбовані відвідуванням цього місця. Цінні речі в автомобілях або готельних номерах уразливі для крадіжки. Війни і вбивства, пов’язані з наркотиками – тут звичайна справа.

6. Тіхуана, Мексика

число вбивств на 100 000 чоловік : 100,77

Тіхуана – одне з найбільш швидкозростаючих і найбільш відвідуваних прикордонних міст. Нічне життя, Класні кафе і ресторани додають краси в місто. Місто стало кримінальним пунктом Мексики. Жителі міста знають про небезпеки. Ситуація в місті різко погіршується, незважаючи на те, що він був безпечним багато років тому.

7. Натал, Бразилія

число вбивств на 100 000 : 102,56

Місто Натал знаходиться на атлантичному узбережжі Бразилії. Назва міста в перекладі з португальської означає Різдво. Визначні пам’ятки міста охоплюють прекрасні пляжі, історичні місця та торгові центри. Так зване місто сонця також має деякі застереження та небезпеки. Привабливі пляжі є найпопулярнішим місцем пограбування в місті.

8. Акапулько, Мексика

число вбивств на 100 000 : 106,63

Акапулько – величезне портове місто, що знаходиться в Мексиці. Ідеальна бухта і тепла погода є важливими пам’ятками міста.
Місто отримало корону як третє найнебезпечніше місто в світі. Рівень вбивств у місті становить 106,63 осіб.
Красиві гори і пейзажі – найпривабливіші риси міста. У колишні часи місто було перлиною Тихоокеанського узбережжя Мексики. Але зростання кількості злочинів і незаконного обігу наркотиків зробило місто ризикованим місцем для посадки.

9. Каракас, Венесуела

число вбивств на 100 000 : 111,19

Каракас, друге найнебезпечніше місто в світі, належить Венесуелі. Клімат цього культурного центру унікальний. Одним з основних факторів, що лежать в основі кримінальності цього міста, є політична нестабільність і нестача продовольства. Публічне використання мобільних телефонів піддає людей ризику. Рівень крадіжки і викрадення також відбувається в Каракасі. У місті є кілька зон, де немає місця для сторонніх.

10. Лос Кабос, Мексика

число вбивств на 100 000 чоловік : 111,33

Лос-Кабос – був класним курортним містечком. І тепер його зарахували до числа найнебезпечніших міст на землі через велику кількість вбивств, яке досі стрімко зростає. Згідно з останніми підрахунками, рівень вбивств становить 111,33 осіб на 100 000. Пляжі не є безпечним місцем для відпочинку, тут навіть залишилися плями крові.
Насильство серед наркобанд також є основною причиною зростання рівня злочинності в місті.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Джордж Буш і Х’ю Хефнер двоюрідні брати

Подорожі

Карантин


Читайте також