Цікава та корисна інформація

ТОП 10 хитрощів, які підкреслять ваш стиль

Іноді, намагаючись наздогнати модні тенденції ми виглядаємо дуже нерозумно і безладно. Мода 21 століття диктує нам нові умови – яскравий мінімалізм. Що ж це означає?

Квадратні сонячні окуляри

Це не тільки стильний, але ще і потрібний і корисний аксесуар в теплу пору року. Він додасть у ваш лук елегантності і водночас зухвалості. Також, окуляри можуть бути корисними і взимку, щоб не травмувати очі яскравим світлом, який відбивається від снігу. І хоч така форма йде практично всім, не варто забувати про особливості саме вашого обличчя. Не женіться за трендом, якщо такі окуляри вам просто не йдуть.

Підтягнуті рукава

Варто відразу зауважити, що мова йде саме про підтягнутих рукавів, а не закатаних. Якщо вам жарко або просто незручно, просто підніміть рукава вгору, але ні в якому разі не закочуйте. Навіть якщо тканина дуже легка і не тримається самостійно, краще скористатися тоненькою гумкою і непомітно закріпити рукав в області ліктя. Таким чином ви приберете зайву грубість посередині руки і додасть образу загадковості і легкої недбалості.

Кольорове взуття

Зверніть увагу, що мова йде не про витончених принтах, а про колір. Якщо ви одягаєтеся в нюдових відтінках, дуже до речі будуть червоні туфельки. Але будьте обережні, не переборщуйте з яскравістю – неонові кольори це вже занадто для повсякденного лука. Таким чином, ви зможете зробити нудний образ дуже цікавим і стильним.

Білий колір

Безумовно білий одяг і практичність стоять на різних берегах широкої річки. Але як же дорого і розкішно він виглядає. Якщо ви правильно підбираєте образи з білим кольором і вмієте за ним доглядати, вам точно не буде рівних. А якщо ви ще й повністю одягнетеся в білий ваш образ буде виглядати карколомно.

Недбалість

Недбалість давно полонила модний світ, але по-справжньому трендовою стала тільки в кінці 2019 року. До тих пір багато хто боявся виглядати неакуратним або недоглянутим. Але повірте, правильна недбалість тільки додасть вам шику. Будь то кежуальний образ, або ж класичний офіційний – легка недбалість буде вам до лиця. І в залежності від стилю додасть вам сміливості, зухвалості або серйозності.

Одна сережка або дві різні

Зізнатися чесно, коли в далекому 2013 я одягла дві різних серги (непримітний “гвоздик” і більш громіздку сережку певніше), то почула багато негативу у свою сторону, мовляв, що це таке. Але у 2020 це стало трендом і зараз все поголовно намагаються скомбінувати різні аксесуари. Плюс до всього ви зможете дати друге дихання сережкам, чиї другі половинки загубилися. це вже занадто для повсякденного лука. Таким чином, ви зможете зробити нудний образ дуже цікавим і стильним.

Яскраві аксесуари

Тут все точно також як і з яскравою взуттям. До однотонного образу ви додаєте яскравий акцент-шарф, ремінь або сумочку, і вуаля, ви чарівна. Будьте оригінальні, пробуйте поєднувати різні кольори, але не перестарайтеся. Також можете спробувати до однотонного, наприклад білого, цибулі підібрати одного тону яскраві взуття і сумочку або взуття і ремінь.

Недбало застебнутий ремінь

Ремінь – це той аксесуар, якому надають найменше значення і часто ховають під одягом. І даремно! У тій же одязі ви можете кожен день виглядати кардинально по-різному. Варто лише знайти 1001 техніку зав’язування ременів. І нехай це завжди виглядає недбало і часом навіть неакуратно.

Сумки з жорсткою формою

М’яка сумка буде виглядати, як мішок, якщо в неї не напхати всього підряд. Тверду ж сумку, ви можете носити навіть порожній. Це завжди стримано та елегантно, при цьому розмір не має значення. Важливо, що сумки з твердою основою більш практичні та носяться набагато довше.

Оригінальні прикраси

Прикраси – це те про що не перестають повторювати законодавці моди. Вони ніколи не будуть зайвими (якщо не переборщити) і завжди доповнять ваш образ, зробивши його особливим. Не варто витрачати шалені гроші на золото і діаманти, досить буде якісної біжутерії. І найкраще, щоб це було щось особливе, особисто ваше і доносило ваш внутрішній світ.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Це не комільфо! Топ 5 речей, які не можна дарувати жінці

Подорожі

Карантин


Читайте також