Цікава та корисна інформація

ТОП 10 фільмів перемогли в номінації «Найгірший фільм»

Дуже часто навіть культові фільми з легендарними акторами не знаходять належного відгуку у критиків. Не секрет звичайно ж, що скільки людей, стільки і думок.

Рятувальники Малібу (США, 1989)

Вже з назви ви розумієте про що фільм – про пригоди рятувальників. Ніби, як на перший погляд, звичайного глядача фільм досить кумедний, а герої вельми адекватні в будь-якій ситуації. Фільм навіть розкриває важливі проблеми людства-вміння надавати першу допомогу, байдужість до чужого горя і головне – він дає зрозуміти, що всі ми рівні та горе може постукати у двері кожного. Але експерти вважають, що серіал провалився саме через цільову аудиторію, оскільки багато в чому він був націлений на молодь.

Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості (США, 2016)

Дуже двозначні враження залишив фільм у головах глядачів. Дивним є той факт, що навіть прекрасні Бен Аффлек, Лоуренс Фішберн і Галь Гадот не змусили критиків дати фільму хоч найменший шанс на життя. Кінострічка була добре розрекламована і довгоочікувана, тому на перші покази напливали натовпи глядачів, які допомогли зібрати не багато не мало $ 422,5 млн., але все ж фільм успішно переміг у номінації «Найгірший приквел, ремейк, плагіат або сиквел».

Однокласники-2(США, 2010)

Друга частина пригод колишніх однокласників, яка теж знайшла позитивний відгук в серцях багатьох, адже це просто смішне видовище. Але все ж кінострічка потрапила аж в 9 номінацій”Золотої малини”. Так, це не дуже серйозний або хитромудрий фільм. Його мета – розважати, з чим він в принципі не погано впорався.

Дикий, дикий Захід

Багато хто здивувався дізнавшись, що фільм з легендарним Уіллом Смітом був “нагороджений” цілих 6 разів «Золотою малиною». Критики вважають, що йому краще було взятися за роль нео. Сам же актор вважає, що при такому розкладі подій кінострічка вийшла б абсолютно іншою, і не відповідала б задумом.
Все ж не варто судити його так строго, адже для одного перегляду фільм все-таки годиться.

Муві 43 (США, 2013)

Стільки культових акторів в одному місці й така неприємна нагорода. Навіть не дуже вимогливі глядачі порахували фільм майже непридатним до перегляду. Самі ж режисери були готові до такого результату подій, але головне те, що ніхто з глядачів не залишився бездушним. Нехай навіть і критикували, але такі гучні обговорення зробили фільму найгучнішу прем’єру.

Холмс & Ватсон (США, 2018)

Прочитавши одну тільки назву чекаєш чогось неймовірного, адже це ж Шерлок. Але саме ця кінострічка стала провалом року. Минулого року вона потрапила в номінації аж на 6 премій “Золотої малини”, і 4 з них таки отримала. Але все ж фільм дуже сподобався цінителям особливого гумору, чогось веселого і відчайдушного.

Черепашки-ніндзя (США, 2014)

Фільм був призначений скоріше для того, щоб повернути нас у дитинство, нагадати кумедний мультик про веселих черепашок. І багато хто включав його, щоб отримати ці емоції. Але критики вважали його швидше гідним Антипремії оскільки не справив очікуваного фурору.

Сутінки. Сага: Світанок – Частина 2 (США, 2012)

Мабуть, в цій добірці цей фільм найгірший з найгірших, оскільки був у списку 11 антипремій «Золотої малини», і отримав цілих 7. Навіть головні герої, улюбленці мільйонів Тейлор Лотнер і Крістен Стюарт здобули перемоги в номінаціях на найгіршу чоловічу і жіночу ролі. Втім завершальна частина “сутінків” стала швидше комедією і насмішкою над усіма попередніми частинами.

Емоджі-фільм (США, 2017)

Вже з назви фільму можна приблизно зрозуміти про що мова. Ідея творців була в тому, щоб зобразити віртуальне містечко, в якому живуть смайли. Але глядачі схоже не оцінили такої креативності і фільм був номінований аж 4 рази. У ньому начебто є ідея, є сенс і посил, але все це зроблено настільки поверхнево, що робить фільм нудним.

Такі різні близнюки (США, 2011)

Думаю всім відомий цей веселий фільм за участю Адама Сандлера відразу у двох головних ролях – брата і сестри близнюків. Але таке рішення принесло цілих 10 антипремій і навіть 2 за найгірше виконання чоловічої та жіночої ролей. Фільм вкотре доводить вміння актора жартувати над собою і показує його своєрідне почуття гумору. Тому кінострічка все ж варта Вашої уваги.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Захист від вірусів: Топ 5 причин провітрити приміщення

Подорожі

Карантин


Читайте також