Цікава та корисна інформація

Кращі кредитні картки України

Кредит в банку – це серйозне рішення, але не кожному клієнту підходять умови. Тому більшість банків пропонують вам кілька варіантів, де передбачені різні нюанси, для того щоб вам було найбільш зручно використовувати і платити кредит.

1. Альфа-Банк

Альфа-банк пропонує 8 кредитних карт, ви в свою чергу вибираєте ту, яка найбільше вам підходить за умовами. Кредитний ліміт банк надає до 200 тис.грн. Всі картки обслуговуються безкоштовно, крім карти “Travel” – вона коштує 150 грн. Також надаються до карток пільги терміном 62 дні.

2. Монобанк

Цей банк пропонує безкоштовне обслуговування та пільги до 62 днів (тобто ви можете безвідсотково використовувати кошти). Щомісячна комісія по кредиту 3.2%, але є нюанс – щомісячний обов’язковий платіж на суму не менше 100 грн. Максимальна сума, яку може дати банк – до 100 тис. грн.

3. СпортБанк

Банк видає під 12% річних, але є умова, яка передбачає зарахування кожен день на карту не менше 100 грн. Перевагами є кешбек до 10% від витрачених коштів на товари, що знаходяться в категорії спорт.

4. ПриватБанк

Приват банк пропонує 6 кредитних карт. Кожна з карт має свої умови і оплату за надання послуг, а також 2, де обслуговування безкоштовне. Банк надає кредит до 800 тис. грн. Пільговий період триває 55 днів.

5. ПУМБ

ПУМБ надає клієнтам кредит у сумі від 10 тис.до 200 тис. грн. Пільговий період триває 62 днів включно. Щомісячний обов’язковий платіж 3% від взятого кредиту. Обслуговування та комісія Банку непередбачені.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“В більшості випадків людям завдає біль не те, що відбувається – їх ранять власні очікування”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Практично кожна людина за своє життя “намотує” пряму, яка дорівнює 5-ти земним екваторам.

Подорожі

Карантин


Читайте також