Цікава та корисна інформація

Осінній сад: Топ 10 найбільш морозостійких квітів

Як багато барвистих моментів нам може подарувати наступаюча пора року! Від багряних заходів, прохолодних світанків і неймовірно смачних осінніх плодів до квітів, які вже більш осіннім насиченим запахом продовжують радувати нас з міських клумб або сусідських горщиків, виставлених біля дверей будинку… хочете і ви обзавестися осінньої феєрією запахів і фарб? Тоді просто виберіть один з Топ 10 осінніх квітів-вони будуть радувати вас аж до зимового періоду.

#1 Хризантема

Ці прекрасні квіти створюють земні “Хмари” червоного, оранжевого, жовтого, персикового і білого забарвлень. Вони так популярні і мають великий попит, що садівники вивели не тільки кілька десятків їх колірних варіацій, але і ряд бажаних розмірів! Ви можете вибрати хризантеми висоти міні або максі в залежності від того, де будете вирощувати їх.

#2 Фіалка триколірна

Цей старомодний квітка продовжує своє існування і в нашій модерної життя… все ті ж старі клумби і алеї восени спалахують буйством фарб братніх очей. Нові сорти квітки дозволяють висаджувати його і на балконі, і в квартирі в невеликих підвісних горщиках.

#3 Целозія

Довговічна і проста в догляді целозія-традиційне Осіннє рослина. Ваш сад може поповниться новими фарбами-яскраво-жовтий, теплий помаранчевий, червоний, червоний і глибокий бордово-фіолетовий відтінки, хіба може бути щось більш зачаровує?

#4 Фонтан трава

Сьогодні ми пропонуємо розглянути різновид цієї рослини-фіолетову траву. Хоча це і зовсім не квітка, трава має настільки гарний відтінок, що стане хорошим акцентом для вашого саду, виділяючись серед інших його мешканців.

#5 Кодіеум строкатий

Рослина добре росте як в помірному кліматі, так і в морозних регіонах. Насолоджуйтесь його яскравим листям насичених відтінків червоного, оранжевого, жовтого і пурпурного до найсильніших морозів…

#6 Астра

Ця квітка може бути як однорічним, так і багаторічним. Найпоширеніші кольори: пурпурний, рожевий, білий і блакитний. Доглядайте за айстрами правильно і вже в наступному році, вийшовши на вулицю з чашкою кави, зможете споглядати знову розпустилися торішні квіти…

#7 Гвоздика

Гвоздика просто приголомшлива в прохолодну пору року, вона створює красиві квіти і чудові аромати. Обов’язково висаджуйте її там, де будете регулярно відчувати це пахощі, наприклад, під самими вікнами.

#8 Солодкий Алісум

Його ще називають лобулярієй. Рослина складається з безлічі дрібних квітів, які при розростанні утворюють цілий квітковий килим. У помірному кліматі солодко пахне алісум може достояти до пізньої осені і навіть початку зими.

#9 Віола

Віоли – милі і чарівні Молодші кузени братків. Більш тендітні і витончені квіти. Вони бувають безлічі кольорів і відтінків, добре переносять осінні дощі і прохолоду, тому користуються особливим попитом у садівників.

#10 Червоноока С’юзан

Смілива і ефектна чорноока С’юзан – володарка золотисто-жовтих квітів у формі ромашок. Улюблениця бджіл і метеликів, яка прикрасить будь-який сад. Особливо добре буде виглядати поруч з осінніми хризантемами і айстрами.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

За день кров людини долає дистанцію більш ніж в 19 кілометрів

Подорожі

Карантин


Читайте також