Цікава та корисна інформація

Топ 10 порід собак у світі яких важко навчити

Тварини вважаються нашими маленькими побратимами. Собаки, безумовно, знаходяться на вершині цього списку. Крім того, часто важко повірити, що таке розумне і добре Домашнє створення, може завдати шкоди своєму господареві. Річ у тому, що не всі собаки народжені для того, щоб весело гавкати на весь голос і покірно подавати лапу. Таким чином, ми хотіли б представити вам список найнебезпечніших порід, оскільки, як кажуть, попереджений-озброєний.

#1. Американський пітбультер’єр

Бойова порода, яка здатна вбити практично будь-якого ворога. Неправильне виховання цієї собаки самогубне як для перехожих, так і для самих власників. Будьте обережні! Американський пітбультер’єр (або просто пітбультер’єр) – популярна порода в Америці, але її дуже рідко можна зустріти в інших європейських країнах, оскільки вона включена в список заборонених порід собак.

#2. Ротвейлер

Ротвейлери вважаються однією з найнебезпечніших порід. Попри це, пес слухняний і дуже відданий своєму власникові, але не всім іншим. Єдиний шанс вижити при нападі ротвейлера – бути пасивним.

#3. Німецька вівчарка

Німецька вівчарка – розумна порода. Саме тому її навчають шукати і ловити злочинців. Якщо собаку не зупинити вчасно або правопорушник продовжить чинити опір, німецька вівчарка з правоохоронця перетвориться на жорстокого вбивцю.

#4. Німецький боксер

Предки німецького боксера не мають нічого спільного з боями без правил або рингом, але вони були відмінними мисливцями – захоплювали биків і навіть ведмедів. Тому краще ввічливо поводитися не тільки з цією породою собаки, але і з її господарем, адже собаки відчувають недоброзичливість.

#5. Маламут

Якщо маламут нервує або злиться, його буде важко заспокоїти. Собаки цієї породи можуть фактично вийти з-під контролю, якщо вони не будуть навчені належним чином. Важивши майже п’ятдесят кілограмів, маламути можуть збити з ніг навіть міцного дорослої людини.

#6. Чау-чау

Бувши природними мисливцями за великою дичиною, ці пухнастики навіть не підстрибуючи можуть закинути лапи на плечі людини. Представники породи мають властивість чіплятися, вони не усвідомлюють, що своєю вагою просто здатні придавити. Тому краще, щоб їх господар завжди був поруч.

#7. Канарський дог

Канарські доги завжди використовувалися як ідеальні Мисливці на велику дичину. Вони також відомі своєю участю в собачих боях, адже вміють з легкістю придушувати жертву. Ця порода завжди була на ланцюгу, не знаючи свободи. Подружитися з канарським догом зовсім непросто – вони нездатні на це.

#8. Далматин

Це в прямому сенсі слова собаки-опікуни, завжди спраглі розштовхати всіх і вся, щоб звільнити місце для своїх улюблених господарів. Порода має одну особливість-безліч псів ще з дитинства страждають глухотою. Це одна з причин, чому тренування далматину, як правило, не приносить користі. В результаті тварина росте неконтрольованим і свавільним.

#9. Сибірський хаскі

Теоретично хаскі дуже доброзичливі та зовсім не агресивні. Проте, вони зовні схожі на своїх вовчих предків. Це іноді пробуджує страх у людей, а страх, своєю чергою, пробуджує тваринний інстинкт в крові практично будь-який, навіть самої доброї собаки.

#10. Доберман

З одного боку, добермани досить доброзичливі. Але якщо у його господаря неприємності, нехай навіть злегка виходять від іншої людини, вони починають проявляти свою природну агресію. Великі добермани є серйозними супротивниками через свою спритність і особливої манери атаки – вони стрибають на противника, кусають, а потім відразу ж тягнуть за собою.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Запасайтеся попкорном! Топ 5 кращих серіалів

Подорожі

Карантин


Читайте також